نظرسنجی: اس ام اس عاشقانه (بیا بخون)
خوب
بد
[نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اس ام اس عاشقانه(بیابخون)

نفست باران است دل من تشنه ی باریدن ابر دل بی چتر مرا مهمان کن... Heartازتمام دنیا یک صبح سردیک چای داغ ویک صبح بخیر تو برایم کافی ستHeart دیگه ته مونده های سیگارم را دور نمی ریزم شاید فردا که من نباشم از روی همینا بفهمی که چقد دوست داشتم...Heartگاهی نمیدانی از دست داده ای یا ازدست رفته ای...Heartسخت ترین فعلی که برایت به سادگی صرف کردم عمرم بود ...Heartبه اندازه ی تمام بوسه های بی پاسخی که ماهی به دریا میزنه دوست دارمHeartعاشقانه دوستت خواهم داشت بی انکه بخواهم دوستم داشته باشی و عاشقانه در غمت خواهم مرد بی انکه بخواهم در مرگم اشک بریزی...Heartارام بخون چون اهسته نوشتم بی پروا بخوان چون از خود نوشتم نزدیک کسی نخوان چون تنها نوشتم واز دل بخوان چون با دل نوشتم دوستت دارم...Heart توساحل سرخ دلت اسم کسی و حک نکن از اینکه من دوست دارم حتی یه لحظه شک نکن....سپاس فراموش نشه...TongueTongueTongue
روزی میرسد که دیگر نه صدایم را بشنوی ... نه نگاهم را بیبینی ... نه وجودم را حس کنی ... وان لحظه است که معنا تمام حرفهای گفته و نگفته ام را میفهمی ولی من دیگر نیستم نیستم.
پاسخ
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، کیان444 ، .نازنین لیلا ، aCrimoniouSs
آگهی
good honeyHeartHeartHeart
پاسخ
مرسی خوب بودHeart
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اس ام اس عاشقانه(بیابخون) 1
پاسخ
مثل همیشه قشنگ بود عزیزم
پاسخ
عشقـ یعنیـ وقتی هزار دلیلـ هستـ بــــــــ رای رفتنـ..
دنبال یـ دلیل باشیـ کهـ بمونیــــــــــــــ ـ ـ
پاسخ
خوببببب
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: