امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شلیک برای2 شرور تبهکار مست

فرمانده نظامی شهرستن پردیس از دستگیری دو شرور مست در بومهن با شلیک گلوله خبر داد

به گزارش جام جم سرهنگ رستگاری در این باره گفت:در پی تماس مردمی با مرکز فوریت های

پلیسی110مبنی براین که دوشرور قمه به دست در بومهن به مردم حمله کرد و قصد تخریب دارند،

ماموران کلانتری عازم محل حادثه شدند اما این دو شرور که برای مردم رعب و وحشتایجاد کرده

بودنند با مشاهده ماموران پا به فرار گذاشتند

رئیس پلیس شهرستان پردیس افزود با فرار متهمان و  تعقیب انها ماموران با استفاده از قانون بکار

گیری سلاح به متهمان تیراندازی و مجرمان شرور را وادار به تسلیم کردند وی خاطر نشان کرد با

انتقال متهمان به کلانتری  معلوم شد انها ماده مخدر شیشه و مشروبات الکلی مصرف کرده اندمتهمان

پس از اعتراف به شرب خمر و تهدید مردم با قمه تخریب خودرو های شهر وندان و مجروح کردن

یکی از ستاکنان محلدر محل ارتکاب جرم گردانده شدند

وایییییی

خسته شدم از بس نوشتم

خاک بر سرشون با این گنده کاریا و کصافط کاریا شون  آشغال های عوضی بی آبرو هر چی

بگم کم گفتمDodgy
هزار بار پ.خ داده برو موهاتو کوتاه کن گفتم نمیکنم!
میلیون بار گفته برو موهاتو کوتاه کن گفتم کوتاه نمیکنم!
حالا رفتم آرایشگاه ؛ شخمی ترین مدل مو رو ورداشته داره میزنه! Angry 
من... (به دلیل وجود کلمات نامناسب امکان پخش نیست)...!
ملت به مو نیاز نععععععرن!!! 6
پاسخ
 سپاس شده توسط شاسگول
آگهی
موضوعت اصلا هم خوب نیسAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry3ztz3ztz3ztz3ztz:vil::vil::vil::vil::vil::vil::vil::vil::viki::viki::viki:Confusedwrdft:Confusedwrdft:Confusedwrdft:Confusedwrdft::angry2::angry2::angry2::angry2::angry2::angry2::angry2::angry2::kar::kar:​:kar::kar::kar::moi::moi::moi::moi::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:
شلیک برای2 شرور تبهکار مست 1شلیک برای2 شرور تبهکار مست 1
پاسخ
(31-08-2013، 20:38)خرم سلطان در قلب سلیمان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موضوعت اصلا هم خوب نیسAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry3ztz3ztz3ztz3ztz:vil::vil::vil::vil::vil::vil::vil::vil::viki::viki::viki:Confusedwrdft:Confusedwrdft:Confusedwrdft:Confusedwrdft::angry2::angry2::angry2::angry2::angry2::angry2::angry2::angry2::kar::kar:​:kar::kar::kar::moi::moi::moi::moi::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:
لطفا به ديگر كار بران توهين نكنين
شلیک برای2 شرور تبهکار مست 1
پاسخ
SadSadSadSadSadSadSad
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: