امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فتوای جدید_دیگه بگید بریم بمیریم_

یک امام جماعت اهل اردن پس از صدور یک فتوای عجیب دچار دردزیادای ناشی از کتک خوردن شد.
به گزارش شیعه آنلاین، اخبار رسیده از اردن حاکی از آن است که نمازگزاران یک مسجد اردنی امام جماعت آن مسجد را بخاطر صدور یک فتوای عجیب مورد ضرب و شتم قرار دادند.
گفته می شود این درگیری فیزیکی دو روز پیش میان نمازگزاران با امام جماعت مسجد “الفتح” در منطقه “عرجان” در حومه امان پایتخت اردن رخ داد.
بر اساس فتوای عجیب این امام جماعتدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
، بوسیدن همسر وضو را باطل می کند.
پس از مورد حمله قرار گرفتن این امام جماعت، تعدادی از نمازگزاران او را از دست حمله کنندگان نجات داده و از مسجد فرار دادند.
در همین حال نمازگزاران حمله کننده اعلام کردند که روز گذشته با مراجعه به اداره اوقاف و شئونات اسلامی استان امان، از این امام جماعت شکایت کرده و خواستار اخراج وی شده اند.
۲۰ بار دیدمت . ۱۹ بار بهت خندیدم . ۱۸ بار به من اخم کردی . ۱۷ بار از دستم خسته شدی . ولی ۱۶ بار دیگه سعی کردم و ۱۵ جمله عاشقانه را ۱۴ بار به ۱۳ زبون و ۱۲ لهجه و ۱۱ روز و ۱۰ بار به کمک ۹ نفر به تو گفتم . اما تو ۸ بار قهر کردی . ۷ بار روتو از من برگردوندی و من ۶ بار برات مردم . ۵ بار قربونت رفتم و ۴ بار نازتو کشیدم . تا ۳ بار ناز کردی و ۲ بار خندیدی و جونمو به لب رسوندی و
 هنوز  ۱ بارهم نگفتی دوستم داری.
 سپاس شده توسط shawkila ، آرامش ، F A R ! N ، pegah 13 ، ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، المیرا باحاله
آگهی
جلل خالق
دختر بودن یعنی  
.
.
.
.
.
.
.
.
.دنیایی پر از ظرافت دخترانگی 
 سپاس شده توسط المیرا باحاله
چه جالب ....این دیگه کیه....ExclamationExclamationExclamation
یارو از فضا اومدهAngry

بهتره ببندهBig Grin
فتوای جدید_دیگه بگید بریم بمیریم_ 1

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  از زندگی آموختم که....شما بگید!
  بیاید اینجا با هم چند تا سلامتی بریم .........
  خدایی،کیا اینجورین؟!؟!(صادقانه بگید لطفا)
  خنده دار ترین و عجیب ترین خواب هاتون رو بگید
  فرض کن جنگ شه با خواننده ها بریم جنگ.
  بیایید باهم بریم به دوران کودکی+7عکس
  نظرتونو راجب به خواهرزادم بگید+عکس
  لطفا بیاین ویژگی های خوب و بد شهرتون رو بگید
  بیاین تو و بگید(فانتزیتون چیه؟)
Star ♪♪♪♪ میای بریم............؟؟ ♪♪♪♪

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: