امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

عطاران براي برد تيم فوتبال ايران جايزه گذاشت!

در صورت پیروزی امشب تیم ملی فوتبال ایران بر بوسنی، بلیت فیلم سینمایی «ردکارپت» به کارگردانی رضا عطاران در روز اول اکران، (فردا 5 تیر ماه) نیم بها فروخته خواهد شد.

عطاران براي برد تيم فوتبال ايران جايزه گذاشت! 1

به گزارش سينماخبر، جدیدترین ساخته رضا عطاران با نام «رد کارپت» از فردا، (پنج شنبه، پنجم تیرماه) در 25 سینما اکران می شود.

البته طبق اعلام شورای صنفی نمایش قرار بود اکران عمومی این فیلم از امروز، چهارم تیر، آغاز شود، ولی به گفته سرتیپی، مدیر موسسه فیلمیران که پخش «رد کارپت» را به عهده دارد، به دلیل مسابقه فوتبال ایران و بوسنی در جام جهانی فیلم از فردا اکران می‌شود.

سرتیپی هم چنین گفت: به درخواست رضا عطاران، در صورت پیروزی تیم ملی ایران در بازی امشب، بلیت فیلم «رد کارپت» در روز اول (5 تیر) نیم بها فروخته خواهد شد.

«رد کارپت» در سی‌ودومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر به نمایش درآمد و با استقبال بسیار خوبی از طرف مخاطبین همراه شد.

رضا عطاران نقش اصلی آن را برعهده دارد. او طي پيامي در اينستاگرام نيز اين خبر را به اطلاع طرفدارانش رسانده است.

در خلاصه داستان «رد کارپت» آمده است: شما که غریبه نیستی، من 38 سال از خدا عمر گرفتم، 13 سال تئاتر کار کردم، هنوز وضعیتم اینه، هیچی به هیچی، بالاخره باید کاری می‌کردم دیگه، اون‌ور فکر می‌کنم می‌تونم کار کنم، می‌تونم شکوفا بشم .

برخی سینماهای نمایش دهنده این فیلم در تهران عبارتند از : قدس، آزادی، ایران، صحرا، فرهنگ، شکوفه، راگا، اریکه، جوان،فلسطین، عصرجدید، مرکزی، بهمن، پارس، کارون، جی، شاهد، فردوسی، سمرقند، تماشا، رازی، کیان، زندگی، موزه سینما، برج میلاد.
پاسخ
 سپاس شده توسط جیگربلایی(حسنیه) ، Thyme ، -Edgar ، M_H_79 ، ∆ MeRzaD ∆
آگهی
احتمــالا چــون میدونــست نمیبــریم این کارو کــرد !
^_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
پاسخ
نبردیم دیگه خیالش راحته به جیبش صدمه وارد نمیشه -__-

Bring it on back to me

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  رضا عطاران سریال شبکه نمایش خانگی می‌سازد
  تصاویر بازی رضا عطاران برای تیم فوتسال هنرمندان
  هنری کویل تصویری از پشت صحنه فصل دوم سریال The Witcher را به اشتراک گذاشت
  برادران وارنر برای اکران « تنت » در سینماها شرط گذاشت!
  سینما بدترین تابستان تاریخ را پشت سر گذاشت!
  آیا «دراکولا» عطاران گیشه را می‌بلعد؟
  «دراکولا» با رضا عطاران از هفته دیگر به سینماها حمله می کند!
  «من سالوادور نیستم» نوشته عطاران است نه من!
  از طنز پردازی رضا عطاران تا تعریف و تمجیدهای ویژه از سعید ملکان
  عطاران «دراکولا» را به سینما می‌آورد

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان