امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آوای باران

ریال آوای باران داستان زندگی دختری به نام باران است که به دلیل قرار گرفتن در موقعیت‌های مختلف، درگیر ماجراهایی می‌شود و سیر حوادث، او را در مسیر جدیدی از زندگی قرار می‌دهد.

نقش اصلی این سریال را آزاده زارعی بازی می‌کند. زارعی پیش از این در فیلم «آمین خواهیم گفت» به‌کارگردانی سامان سالور بازی کرده است.

نقش‌های اصلی این سریال را ثریا قاسمی (مادربزرگ)، حمیدرضا پگاه (طاها پدر باران)، سام درخشانی (نادر و خواهرزاده طاها)، الهام چرخنده (همسر نادر)، مهران احمدی (شکیب)، سپیده خداوردی (مرضیه خواهر مرتضی)، امیر دژاکام (مرتضی)، سیاوش خیرابی (فرید) و مهران رنجبر (کیانوش) بازی می‌کنند.

داستان سریال تلویزیونی آوای باران در دو مقطع اتفاق می‌افتد. بخش اول داستان در سال ۷۰ روایت می‌شود و بخش دوم در زمان حال می‌گذرد. برای تصویربرداری این سریال بخش‌های قدیمی تهران مربوط به دو دهه پیش بازسازی شده است. علاوه بر آن گریم برخی بازیگران نیز طراحی خاصی دارد. سازندگان سریال برای درک بهتر موضوع باندهای تکدیگری تحقیقات مستند انجام داده‌اند.

این مجموعه نگاهی آسیب‌شناسانه به این معضل اجتماعی دارد، معضلی که به شکلی وسیع در جامعه شاهد آن هستیم و به شکلی حل نشده باقی مانده است.

فیلمنامه این سریال را علیرضا کاظمی‌پور و سعید جلالی می‌نویسند.

تصاویر سریال آوای باران
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آوای باران 1
 مجموعه عکس‌های سریال تلویزیونی “آوای باران”
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آوای باران 1
آوای باران 1
آوای باران 1
آوای باران 1
آوای باران 1
آوای باران 1
آوای باران 1
آوای باران 1
آوای باران 1
آوای باران 1 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
زود تــَــر  بِریـــد جِلـــو وآسهِ دَردُ دِل با خُــــــــــدآ عَجَلـــــــ♥ــه دآرم...
پاسخ
 سپاس شده توسط hanieyh ، ツClas$i☪ J☯ ツ ، حانا ، ηἔ∂Δ ، an idiot ، ᴄʜᴀʀɪsᴍᴀ ، ~Mahnaz~ ، ~ArTaBaNoOs~ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، mahdi0191
آگهی
مرسي عزيزمHeart
دوست دارم یه سنگ بردارم و روی اون بنویسم: دلم برات تنگ شده و اونو محکم بکوبونم توی سرت تا بفهمی که فراموش کردن من چقدر سخت و دردناکهcryingcrying
پاسخ
خیلی ممنون !
من این قسمتا رو ندیدم ...
تازه هنوز ..............فکر کنم از دو.سه هفته پیش شروع کردم به دیدنش!
ولی خیلی سریال خوبیه Wink
پاسخ
 سپاس شده توسط بغض ابر
منم تازگيا دارم مي بينم Smile
پاسخ
ممنون گلم خسته نباشیSmileSmileSmileSmileSmileSmileTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
دلم میخواست زمان را به عقب برگردانم........
نه برای اینکه انهایی که رفته اند را باز گردانم .....برای اینکه نگذارم انها بیایندSleepy
پاسخ
 سپاس شده توسط بغض ابر
مرسی من اولاشو ندیدم
پاسخ
تکراریه!
من گذاشتم!
ولی بازم سپاس دادم.Smile
پاسخ
heBig GrinWink
ا♥

آوای باران 1
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Heart عکس های رمانتیک از باران
Rainbow تصاویر متحرک از باران
  عکس های متحرک بارش باران(2)
  عکس دونفری و زیبای عاشقانه باران
  عکس دختر تنها در باران
Heart عکس های شهاب باران سالانه برساوشی‎
  عکس های متحرک بارش باران(4)
  عکس هایی بسیار زیبا و عاشقانه از باران
  عکس های متحرک بارش باران(3)
  عکس های متحرک بارش باران

پرش به انجمن: