امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مدرسه آموزش دختران چینی برای ازدواج با میلیونر ها !

#1
چین کشور عجیب و غریبی است. در این کشور همه چیز پیدا می‌شود. حتی مدرسه‌ای برای آموزش دختران برای ازدواج با میلیونرها!

به گزارش ایسنا، اگر شما هم دختر هستید و مانند بسیاری از دختران رویای ازدواج با یک میلیونر را در سر می‌پرورانید بهتر است سری به چین زده و در مرکز آموزش اخلاقی پکن ثبت‌نام کنید.

۳۰ ساعت آموزش به ارزش حدود ۲۰ هزار یوآن معادل سه هزار و ۸۰ دلار به دختران ثبت‌نامه کرده در مرکز آموزش اخلاقی پکن کمک می‌کند تا بتوانند برای ازدواج یک میلیونر و یا حتی یک میلیاردر را تور کنند!

دختران در این مرکز آموزش می‌بینند که چطور رفتار کنند تا یک فرد ثروتمند را به سمت خود جلب کرده و در نهایت با او ازدواج کنند.

به گزارش ایران ناز، این مرکز در کشوری احداث شده که دومین اقتصاد بزرگ دنیا محسوب می‌شود و ۱۸۹ میلیاردر و کمی کمتر از یک میلیون میلیونر را در خود جای داده است.

حدود دو هزار ۸۰۰ زن و دختر تاکنون در مرکز آموزش اخلاقی پکن که از آگوست سال قبل راه‌اندازی شده ثبت‌نام کرده‌اند.

ژوئه یوئه، ۲۳ ساله یکی از کسانی که در این مرکز ثبت‌نام کرده معتقد است که این مرکز می‌تواند راه زنان را برای ساختن آینده‌شان هموار کند.

به گفته او ثبت‌نام در این مرکز و پرداخت هزینه دوره آموزشی کاملا ارزش دارد.

وی عنوان می‌کند: اگر من بتوانم با یک میلیونر ازدواج کنم دیگر نه خودم و نه خانواده‌ام در آینده هیچ مشکلی نخواهیم داشت.

لیلی بینگ ۲۸ ساله نیز اعتقاد دارد که این مرکز می‌تواند چشم‌انداز آینده زنان چینی را امیدوارانه‌تر کند.

مرکز آموزش اخلاقی چین اعلام کرده که ظرف چند ماه گذشته توانسته ۳۰ نفر از دانش‌آموزان خود را به ازدواج مردان میلیونر درآورد.
به گفته شائو تونگ، بنیان‌گذار مرکز آموزش اخلاقی پکن زنان با گذراندن دوره‌های آموزشی این مرکز می‌توانند کیفیت شخصیت خود را بالا برده و بتوانند با یک فرد ثروتمند ازدواج کنند.
در دلم حس غریبی ست که یک مرغ مهاجر دارد

و چه اندوه عجیبی ست که در خلوت دل

یاد یک دوست نباشد که تو را غرق تماشا سازد
پاسخ
 سپاس شده توسط frozen✘girl ، روناك عاشق
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  واکنش وزیر آموزش و پرورش به معدل پایین دانش‌آموزان
  راضیه آقایا - شاهکار جدید آموزش و پرورش
  آشفتگی در آزمون نهایی آموزش‌وپرورش
  ازدواج اجباری دختر 9 ساله با سگ!
  شیوه عجیب دختران جوان برای سرقت از تازه عروسها
  التماس دختر 16 ساله برای ازدواج با دوست پسرش (عکس)
Earth ایجاد مزاحمت پسران اروپایی برای دختران با پایانی تلخ +ویدیو
  دختران بی حجاب در سواحل شمال ایران (عکس)>_<
  چینی ها در لامپ خوری هم بهترین شدند!
  دعوت دختران به خانه های خالی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: