12-09-2013، 23:00
رفیق .. من هنوز همونم .. فقد دل ازت کندم
|
×{♥ بُغـــض قَـَـلَــــم " نُسخـــه ی ســہ "♥ } × |
|||||||||||||||||||||||
12-09-2013، 23:00
رفیق .. من هنوز همونم .. فقد دل ازت کندم
13-09-2013، 10:10
کــآشکــی میدونســتی
چـه قــدر برآمــــــ مهـمی ! اونـوخ نظرتـو ، تغـییر میدآدی ! کـاشکـی ..
13-09-2013، 12:09
دوﺳـــﺘﺖ دارم رو اﺻــﻸ ﺑﻪ زﺑــﻮن ﻧــﻤﯿــﺂرم ! ﻗﺮﺑﻮن ﺻﺪﻗﻪ رﻓﺘﻦ ﮐﻪ ﻫﯿــﭽـﯽ ﻧﮕﺮاﻧﯿﺎﻣــﻢ ﺑـــﺮوز ﻧــﻤﯿـﺪم
وﻗﺘﯽ ﺣﺎﻟﺶ ﺧﻮب ﻧﺒﻮد ﺑﺎﻫﺎش ﺻﺤﺒﺖ ﻧﻤﯿﮑﻨﻢ و آروﻣﺶ ﻧﻤﯿﮑﻨﻢ،ﺑﺠﺎش ﻣﯿﮕﻢ ﺑﺮو ﯾﻪ دوش ﺑﮕﯿﺮ ﺑﻬﺘﺮ ..ﻣﯿﺸﯽ ﺑﺎﻫــﺎش زﯾﺎد ﺑﯿﺮون ﻧﻤﯿﺮم ﺗﺎ اﮔﻪ ﺟﺪا ﺷﺪﯾﻢ ﺧﯿﺎﺑﻮﻧﺎی ﺷﻬﺮ ﻋﺬاﺑﻢ ﻧﺪن ﺑﻪ ﭼﺸﻤﺎش ﺧﯿﺮﻩ ﻧﻤﯿﺸﻢ ﺗﺎ دﻟﻢ ﮔﯿﺮ ﭼﺸﻤﺎش ﻧﺸﻦ ﺳﻌﯽ ﻣﯿﮑﻨﻢ وﻗﺘﯽ دارﻩ ﺧﻮدﺷﻮ ﺑﺮام ﻟﻮس ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺑﺤﺚُ ﻋﻮض ﮐﻨﻢ ﺗﺎ ﺻﺪاش ﮐﻪ ﯾﺎدم اوﻣﺪ دﯾﻮوﻧﻪ ﻧﺸﻢ ،وﻗﺘﯽ ﺧﻮاﺳﺖ ﻗﺴﻢ ﺑﺨﻮرﻩ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎم ﻧﻤﯿﺬارﻩ اﻧﮕﺸﺘﻤﻮ ﻣﯿﺬارم رو ﻟﺒﺶ و ﻣﯿﮕﻢ ﻻزم ﻧﯿﺴﺖ ﻗﺴﻢ ، ﺑﺨﻮری ﺣﺮﻣﺖ ﺧﺪارو ﻧﺸﮑﻮن ﺧﻼﺻﻪ اﺻﻦ ﺑﻬﺶ ﮔﯿﺮ ﻧﻤﯿﺪم و ﭘﺎﭘﯿﭽﻪ ﮐﺎراش ﻧﻤﯿﺸﻢ اﻧﮕﺎر ن اﻧﮕﺎر ﻣﻦ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﮐﺮدم .....ﺗﺎوان اﻋﺘﻤﺎد ﺑﻪ ﺑﻌﻀﯿﺎ ﯾﻪ ﻋﻤﺮ ﭘﺸﯿﻤﻮﻧﯿﻪ
13-09-2013، 19:34
یادت هست گفته بودم تنهایت نمی گذارم؟
تو در تنهایی هایت هم تنها نیستی جایم را تغییر داده ام از کنارت به پشت سرت رفته ام گفته بودم به من تکیه کن....
14-09-2013، 8:42
یـک روز ، یـک قصـه ، یـک زودج بـآز هـم گـذشـت ..!
بـا ایـن تفاوت کـه مـن تو رو نشنـاخـتم و بـا ایـن حـآل دوسـم داشـتـی ! ولـی حیـف کـه زود تمـوم شـد !
14-09-2013، 18:27
چه سادس دوس داشتن زندگی بی تو ..مگه نه ؟!؟!؟!؟!؟!؟!
14-09-2013، 19:19
تـو هم تلخ بودی
تلــخ ! درست مثل قطره های فلج اطفالی كه در كودكی به خوردم می دانند ! غافل از اینكه این بار تلخی تــو دلم را فلــج كرد ...!
14-09-2013، 19:55
کلاس درس جایی است که هر چه خود را به نادانی بزنیم بیشتر گیرمون میآد
![]()
15-09-2013، 8:47
تو را با صفات خوب مقایسه کردم
حیف که هرچی بی رحمی بود را ازت دور کردم اشکال من بود .. از همون اول تو مال من نبودی ..!
15-09-2013، 9:07
تقدیر را بهانه کرده اند
برای نرسیدن تو به من باورکن هیچ مانعی نیست به گمانم هنگام نگارش تقدیرمان... خدا عطسه کرده..! همین... به صبر که اعتقاد داری...؟! | |||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|