امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47

(13-09-2013، 11:59)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2013، 11:56)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم به کارام برسم.

بدرود

هچا منم برم کهچ کیبوردو ترکوندم بدبحجت شدم cryingcryingcryingcrying
مگه با پا رفتی رو کیبورد که کیبورد ترکیده؟
بایUndecided
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
آگهی
شومپت رقفبتی یا نرقفبتی؟

پسر این کیبوردهچ هچنهچ با حجال شد Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

(13-09-2013، 12:04)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2013، 11:59)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2013، 11:56)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم به کارام برسم.

بدرود

بایUndecided

نهچ صب روش هچنایی ریحجتم الان قفبهچمیدی هچنی نوشتم؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Adl!g+
« گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 187
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Mr.Robot ، Mïņ̃†êR ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ЯØறдητ!c✘ G!гL
(13-09-2013، 12:07)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاملا درسته
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(13-09-2013، 12:06)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شومپت رقفبتی یا نرقفبتی؟

پسر این کیبوردهچ هچنهچ با حجال شد Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

(13-09-2013، 12:04)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم به کارام برسم.

بدرود

بایUndecided

نهچ صب روش هچنایی ریحجتم الان قفبهچمیدی هچنی نوشتم؟
الان اینی که گفتی یعنی چی ماما بزرک؟
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
سلام بابا بزرگ؟؟؟؟؟؟
و سلام به بقیه دوستان....
14k
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
هی بچه ها برین به وبلاگم کاملا تغییرش دادم 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
alimonavar.persianblog.ir
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
سلامAngel
 سپاس شده توسط * Exceptional girl *
(13-09-2013، 12:07)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

wo0oo0o0o0o0o0o0o0o0ooo0o0o0o0o0w
چرا مامان برگ این جوری حرف میزنی مگه اون چهار تا دندونی که داشتی هم از دس دادی؟Tongue
 سپاس شده توسط HEART♥DEVIL

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان