موضوعها: 12
سپاس ها 190
سپاس شده 258 بار در 112 ارسال
حالت من: هیچ کدام
مممممممممههههههههههههههههههههههههههههررررررررررررررراااااااااااااااااااااااددددددددددددددددد
امروز معلم عشقم گفت:دو خط موازی هیچگاه به هم نمیرسن مگر اینکه یکی از آنها خود را بشکند.گفتم:من که خودم را شکستم پس چرا به او نرسیدم؟لبخند تلخی زد و گفت:شاید او هم به سمت خطی شکسته باشد
سپاس ها 190
دددددددددددیییییییییییییییییییییگگگگگگگگگگگگگگگهههههههههههههه جججججججججججججووووووووووووووااااااااااااااااااابببببببببببببب سسسللااامممم ممممماااااااااررررررروووووووووو ههههههههههههممممممممممم نننننننننننمممممممممممممییییییییییییییییددددددددددددیییییییییی؟
امروز معلم عشقم گفت:دو خط موازی هیچگاه به هم نمیرسن مگر اینکه یکی از آنها خود را بشکند.گفتم:من که خودم را شکستم پس چرا به او نرسیدم؟لبخند تلخی زد و گفت:شاید او هم به سمت خطی شکسته باشد
موضوعها: 71
سپاس ها 1186
سپاس شده 2172 بار در 492 ارسال
هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ؟؟؟؟؟؟؟؟
سپاس ها 190
هههههههههههمممممممممممممممممممممیییییییییییییییییییینننننننننننننننننن چچچچچچچچچچچچچنننننننننننننننن ررررررررووووووووووووزززززززززززز پپپپپپپپپپپپپپییییییییییییییییشششششش پ.خ ددددددددااااااااادددددددددددمممممممم