19-09-2013، 23:17
(19-09-2013، 23:15)dangercty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-09-2013، 23:13)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-09-2013، 23:04)dangercty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-09-2013، 23:03)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.2روز دیگه مدرسه ها وامیشه
(19-09-2013، 23:00)dangercty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیا
بعد یهماه تازه باما صلح کرد
حالا هم نمیاد
نمیخوام که همیشه اونجا بمونم واسه همیشه :|
2 روز دیه میام ..
خدافض واقعی دیه .. /// :
همهمه برپامیشه
من بدبخت هم پاره میم
باید مث خر درس بخونم
*!*karola*!*(بی اجازه اسمشو نوشتم امید وارم مشکلی پیش نیاد)
اهِم ..
پاکش کنم؟؟؟؟
نه خوبه ..

(19-09-2013، 23:15)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: آخـه کی پشته تو حرف میزنـه؟؟؟؟؟؟؟
:|
نقل قول: *!*karola*!*(بی اجازه اسمشو نوشتم امید وارم مشکلی پیش نیاد)تو هم برو درخواست ویرایش نام کاربری بده . اون ستاره ها جالب نی!
اهِم ..
من درخواست بدم 2 سال دیگه درست میشه ..