امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! ×

دارم خودم به خودم تسلیت میگم..

دارم خودم به خودم تسلیت میگم...

سپاس شده توسط M.K.N
آگهی
(20-09-2013، 23:54)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2013، 23:53)solmaz rad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز مصادف با سومین روز درگذشت عشقی آتشین است که نابودی اش را هنوز باور نداریم. با تشکر از کسی که با حضورش مرگ عشقمان رارقم زد به همه ی عشاق خطر ورود نفر سوم به عاشقانه هایشان را هشدار می دهیم...

منظورت چیه؟:297:

(20-09-2013، 23:54)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2013، 23:52)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2013، 23:50)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2013، 23:49)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگیSleepy

به داشه گلم:cool:

چطوری آبجی؟Wink

مزخرفمSad
چرا؟
مگه چی شده؟

سرم شکس Undecided
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 244
دارم خودم به خودم تسلیت میگم

(20-09-2013، 23:58)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرم شکس Undecided
ای باباUndecided
چرا حواستو جمع نمیکنی؟Undecided
حالا اشکال ندارهBig Grin
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط ★BlAcK EvIl★
مهسا چه جوری شکس؟؟؟؟

سپاس شده توسط M.K.N
(21-09-2013، 0:00)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2013، 23:58)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرم شکس Undecided
ای باباUndecided
چرا حواستو جمع نمیکنی؟Undecided
حالا اشکال ندارهBig Grin

یه وضعی بود
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط M.K.N
خوابم نبرد Dodgy 
سعلامممممممممAngel

سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ
(21-09-2013، 0:01)solmaz rad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهسا چه جوری شکس؟؟؟؟

رفته بودم حموم لباسارو از تو لباس شویی بردارم
یکشون افتاد زمین اومدم بردارم سرم محکم خورد به شیر اب
من بیهوش ننم جیغغ بچم مرد Big Grin

(21-09-2013، 0:04)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوابم نبرد Dodgy 
سعلامممممممممAngel

عباس=سلام ستاره خانوم چی شد فک کردین؟fs10
 سپاس شده توسط "SoLmAz RaD" ، Łost Đλtλ
(21-09-2013، 0:05)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 0:01)solmaz rad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهسا چه جوری شکس؟؟؟؟

رفته بودم حموم لباسارو از تو لباس شویی بردارم
یکشون افتاد زمین اومدم بردارم سرم محکم خورد به شیر اب
من بیهوش ننم جیغغ بچم مرد Big Grin
خب خواهره من حواستو جمع کن شانس آوردی بد تر از این نشده...

سپاس شده توسط ★BlAcK EvIl★
(21-09-2013، 0:04)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوابم نبرد Dodgy 
سعلامممممممممAngel

تو این دو روز مگه میشه خوابید؟؟؟؟؟؟
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط "SoLmAz RaD"

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان