21-09-2013، 7:53
rock u خودمونه یا جدی جدی چیز جدیدیه من یه چیزی مثل همینو با ویدئو دیدم اسم شعر بود نه گروه نمی دونم همینه یا نه
|
× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × |
||||||||||||||||||||||||||||||||
rock u خودمونه یا جدی جدی چیز جدیدیه من یه چیزی مثل همینو با ویدئو دیدم اسم شعر بود نه گروه نمی دونم همینه یا نه
فَرید شومپِت؟
![]()
21-09-2013، 7:54
(21-09-2013، 7:52)^ali^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دوستِ عزیز منکه یک نفره برایِ سایت تصمیم نمیگیرم ![]() تمامیِ مدیران باید نظرشونو بگن از جمله همین تارا خانوم که اینجاست ![]()
21-09-2013، 7:55
(21-09-2013، 7:53)Sheyda360 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بَلی بَلی .. ![]() طَرَف؟ مَن طَرَف نَدآرَم به جونه تو .. (((((:
21-09-2013، 7:56
(21-09-2013، 7:55)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.از جون خودت مایه بذار :lllllll
21-09-2013، 7:57
(21-09-2013، 7:54)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چی ؟؟ سعی کن زنا رو نزارید تو نتیجه زدن اینا راست نمی گن چه تارا چه ... راستی ببخشید می گما این ملودی + اسم جدیدش چیه من نمی بینمش
21-09-2013، 7:57
نقل قول: میگم فرید یه شرطِ دیگه هم برای مدیریت بزاریم فک کنم جواب بده تاکنون چیزی به نام دروغ شنیدی!؟ و این که اینجا کاربرای 18 سال هم داشتیم تاکنون که هیچی حالیشون نبود؟! اون مورد تایید مدیریت پس واسه چیه!؟ امیررضا وقتی مدیر شد که من نبودم وگرنه من مخالف سر سختش بودم. من که رفتم پورمن مدیرش کرد. ملودی و لعیا هم همچنین.
(21-09-2013، 7:54)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. هآن مَن چی بِگَم؟؟ ![]() آغآ فَرید این پُروفآیله اِحسآنو ویرآیِش بِده نِوِشته تآرآ عِجقَمه :| شِیدآ مُنحَرِف ... ![]()
(21-09-2013، 7:57)^ali^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دوستِ عزیز تارا هم همون قدری که من اینجا قدرت دارم قدرت داره و حرفشون موردِ احترامِ و اتفاقا ایشون یکی از بهترین مدیر هایِ اینجان متوجه قسمتِ دوم حرفت نشدم
21-09-2013، 8:00
نقل قول: فَرید شومپِت؟بهنوز مهر نشده! من غایبم خانوم معلم! ![]() نقل قول: rock u خودمونه یا جدی جدی چیز جدیدیه من یه چیزی مثل همینو با ویدئو دیدم اسم شعر بود نه گروه نمی دونم همینه یا نهنام گروه بود اونی که من گفتم! مشهور ترین اهنگشونم شال قرمز هست
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|