امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! ×

(21-09-2013، 8:15)نی نی شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 8:13)Sheyda360 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 8:10)نی نی شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 8:08)Sheyda360 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 8:06)نی نی شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان سام علیک 2chw

سلام عجقم Heart

HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart
HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart
HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart
HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart
HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart
HeartHeartHeartHeartHeartHeart
HeartHeartHeartHeartHeart
HeartHeartHeartHeart
HeartHeartHeart
HeartHeart
Heart
سلام همشیره
:llllllllll
پ کجایی تو همشیره دلم برات شده بو این هوااااااااااااااااا

ما بودیم شما نبودین میگی نه از فرید خان بپرس  Angel
خو حالا من آفلاین بودم ینی پیام خصوصی نمیتونستی بفرستی ......
حرف بی ربطیست که مـــــــرد گریه نمی کند
    گاهی آنقدر بغض داری که فقط باید مـــــــــرد باشی تا بتوانی گریه کنی…

× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 260
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(21-09-2013، 8:13)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قیافه ی آوا در حالِ نقشه کشیدن برای نابود ساختنِ فلشخور× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 260

ماكان عزيز..
آوا هيچوقت قصد نابودي فلشخور رو نداشت و نداره..
وگرنه انقد واسه گفتگو جون نميكند..
اگرم نمياد بخاطر اينه كه حجم نداره اين صدبار

ديگه نبينم كوچكترين بي احترامي رو دارين ب اوا ميكنين
 ..!! I am not afraid to walk this F*cking world alone
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، z.l♥ve ، τοxικ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=58993

نقل قول: ماكان عزيز..

هع. شما از خیلی چیزا خبر نداری
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، z.l♥ve ، T A R A ، τοxικ ، M.K.N
(21-09-2013، 8:17)Sheyda360 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 8:15)نی نی شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 8:13)Sheyda360 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 8:10)نی نی شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 8:08)Sheyda360 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart
HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart
HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart
HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart
HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart
HeartHeartHeartHeartHeartHeart
HeartHeartHeartHeartHeart
HeartHeartHeartHeart
HeartHeartHeart
HeartHeart
Heart
سلام همشیره
:llllllllll
پ کجایی تو همشیره دلم برات شده بو این هوااااااااااااااااا

ما بودیم شما نبودین میگی نه از فرید خان بپرس  Angel
خو حالا من آفلاین بودم ینی پیام خصوصی نمیتونستی بفرستی ......

خو اینم حرفیه ولی اونم نمیتونستم زیرا سرعتم درحد امگا سه پایین بود و همین جز خبر سلامتی چه ربطی داشت خودم میدونم Angel
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe × ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 260
 سپاس شده توسط z.l♥ve
نقل قول: نه میخوای چند تا چیزه دیگه هم بگو رودروایسی نکنیاااا بگو اینجا همه خودمونی هستیم
× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 260× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 260× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 260× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 260× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 260× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 260× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 260× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 260× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 260× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 260× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 260× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 260× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 260
lنی نی شیطون
من اینجا عضوم ولی زیاد نمیام اینجا...
بخاطر همین هیچ دوستی ب غیر از آرمینا ندارم..
انتظار داری چی بگم؟

× ایـטּ روزهــآ آنـقَـدر بُغـضـَمـ سَـنـگـیـטּ شـُــده×

×ڪــہ اَگــَر گــَـردَنــَمـــ را هَــمـ بــِــزَنــے ×

×بــہ جـآے خــــوטּ , اَشــڪـ مـــے ریـزَد×
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، z.l♥ve
(21-09-2013، 8:17)*2gether4ever* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 8:13)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قیافه ی آوا در حالِ نقشه کشیدن برای نابود ساختنِ فلشخور× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 260

ماكان عزيز..

ميدونم طرف حرف زدنت با من ني ولي بزار روشنت كنم.
آوا عقده اي هستش.
اون از از چيزياي بدش مياد تو فلش خور ميخواد اونا رو داغون كنه.
خوب ديگه نزار بگم از كيا بدش مياد.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، FARID.SHOMPET ، z.l♥ve ، T A R A
(21-09-2013، 8:18)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=58993

نقل قول: ماكان عزيز..

هع. شما از خیلی چیزا خبر نداری

من غلط بکنم جایی که تو نظر میزاری نظر بزاریم هوری آب رو ریختی رو تنم و اینطوری تا حالا ضایع نشده بودم Undecided
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe × ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 260
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، z.l♥ve
(21-09-2013، 8:14)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: قیافه ی آوا در حالِ نقشه کشیدن برای نابود ساختنِ فلشخور× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 260

هع. سلطون با اون گندگیش کاری نتونست بکنه. یه پسر هکره غلطی نتونست بکنه! چه برسه به اوایی که خودش میوفته ی توی چاله ای که واسه پای من و دیگران ایجاد میکنه
اوا با كسي دشمني نداش..اگرم چاله اي دركار بوده خودتون اون چالرو كندين(:
(21-09-2013، 8:17)sky boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 8:14)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: قیافه ی آوا در حالِ نقشه کشیدن برای نابود ساختنِ فلشخور× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 260

هع. سلطون با اون گندگیش کاری نتونست بکنه. یه پسر هکره غلطی نتونست بکنه! چه برسه به اوایی که خودش میوفته ی توی چاله ای که واسه پای من و دیگران ایجاد میکنه
سلام.
اون از اين غلطا بلد نيست به زور مياداينترنت با اجازه مامانش چه برسه به داغون كردن.
با اين كاراش ابرو خودشو داغون تر ميكنه.
اغا كي ا اين نظر خواس؟
شما حرف نزن عزيز..
برو پسونكي كه گم كردي پيدا كن((((((:
 ..!! I am not afraid to walk this F*cking world alone
 سپاس شده توسط z.l♥ve ، Ƒαкє ѕмιƖє
نقل قول: ميدونم طرف حرف زدنت با من ني ولي بزار روشنت كنم.
آوا عقده اي هستش.
اون از از چيزياي بدش مياد تو فلش خور ميخواد اونا رو داغون كنه.
خوب ديگه نزار بگم از كيا بدش مياد.
احسان بیخیال. اگه قرار باشه کسی چیزی بگه اون منم.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط z.l♥ve ، T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє ، τοxικ
(21-09-2013، 8:20)Mahsa7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: نه میخوای چند تا چیزه دیگه هم بگو رودروایسی نکنیاااا بگو اینجا همه خودمونی هستیم
× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 260× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 260× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 260× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 260× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 260× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 260× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 260× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 260× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 260× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 260× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 260× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 260× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 260
lنی نی شیطون
من اینجا عضوم ولی زیاد نمیام اینجا...
بخاطر همین هیچ دوستی ب غیر از آرمینا ندارم..
انتظار داری چی بگم؟

میدونم علاقه ی خیلی خاصی دارین به این گفتن نی نی شیطون Dodgy یا بگین نی نی شیطونه یا اینکه بگید آیسان ایش اینقدر از نی نی شیطون بدم میاد Angel
حال عزیزم اکشال نداره یکم خودنمایی نشون بده زیاد دوتدار میشی SleepyAngel
 سپاس شده توسط z.l♥ve

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان