امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! ×

(21-09-2013، 13:05)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بریــم خواهـــرم!دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 294
فرید رو هم ببریم یکمی اذیتش کنیم!Shy

نہ فریدو نمیبریم (((:

ندا رو میبریم ((: آخہ در غم دوری من میمیره -__-

الانہ کہ مامانم بیاد ببینہ من چمدونمو جم نکردم خشم اژدها بشه ((:

من میرم کم کم !!

when you smile , I melt inside

سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، pink devil ، PROOSHAT ، Mason
آگهی
خعله خب اينورم ميذارمش..
فق سرعت عمل بالا ميخواد چون دو مينه وَرش ميدارم-_-
كسيم حق تمسخر نداره×

افتاد؟
 ..!! I am not afraid to walk this F*cking world alone
 سپاس شده توسط ƝeGaЯ ، black devil ، PROOSHAT
(21-09-2013، 13:08)^ali^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 13:07)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 13:04)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 13:01)^ali^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 12:59)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـن نیآزمنـد سپآس ؟Big GrinHuh

مـن کـه بآلآم /:

تآزه ی مدت نبـودمـ مث بقیـه پیشرفـت نکـردم تو سپآسآم ..Angel

نشآیی مقـدم خو دیـه چ خـبرآ ؟ مـن هنـوزم شآدی7 رو دوس دآلـمـ

خودم از اول حواسم بهت نبود پیشرفت کردی من پس افتادم همش تقصیر رومل هست که منو نویسنده نکرد زار زدم باز نکرد درخواست دادم باز نکرد من چیم کمه
فریـده دیگـه :|

از خدآشـه منـم کآربر بآشـم !

بآز خوبـه صآبر بم اعتمـاد کرد نویسندم کرد ..

پیشرفت ؟ کودوم پیشرفتو میگیع داداش 2000 تا سپاس از قبلـن بالا رفـتم ..!

بقیـه کـه تازه عضـو شدن 8000 تا شـدع سپآسآشـون ..!

من اونقدرا هم جدید نیستم هی میگی جدید جدید kaffe2
اوووففف Dodgy

اگه ماه اخر 2012 اومده بودم انقد ایراد نمی گرفتی kaffe2
یه جوری میگی جدید انگار دو روز پیش عضو شدم kaffe2
با کی هستی ؟؟!
با زنم kaffe2
 سپاس شده توسط PROOSHAT
(21-09-2013، 13:07)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 13:06)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همه

چ طوری جغد؟؟؟؟؟؟؟Big GrinBig GrinBig Grin

خوبیم شما چطوریBig Grin
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، Łost Đλtλ
نزنـیم مـامـی!(=
چـش!

مـائـــــــــده!!

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Apathetic ، ^ali^
اخه من خیلی صبر کردم قرار شده بود بشم هم اقای پورمن گفت هم یکی دیگه اما اقای پورمن رفت ببین من چیکار کنم ایشون الان نیست یا هست اصلا از فکرشم رفته
 سپاس شده توسط *2gether4ever*
(21-09-2013، 13:07)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 13:04)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 13:01)^ali^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 12:59)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 12:57)^ali^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوف اوف اینجارو ببین این چی شده تو هم شادی کچله بودی که نیازمند سپاس بودی ؟؟!Big GrinTongue مارو باش خیلی عقبیم از فلش

مـن نیآزمنـد سپآس ؟Big GrinHuh

مـن کـه بآلآم /:

تآزه ی مدت نبـودمـ مث بقیـه پیشرفـت نکـردم تو سپآسآم ..Angel

نشآیی مقـدم خو دیـه چ خـبرآ ؟ مـن هنـوزم شآدی7 رو دوس دآلـمـ

خودم از اول حواسم بهت نبود پیشرفت کردی من پس افتادم همش تقصیر رومل هست که منو نویسنده نکرد زار زدم باز نکرد درخواست دادم باز نکرد من چیم کمه
فریـده دیگـه :|

از خدآشـه منـم کآربر بآشـم !

بآز خوبـه صآبر بم اعتمـاد کرد نویسندم کرد ..

پیشرفت ؟ کودوم پیشرفتو میگیع داداش 2000 تا سپاس از قبلـن بالا رفـتم ..!

بقیـه کـه تازه عضـو شدن 8000 تا شـدع سپآسآشـون ..!

من اونقدرا هم جدید نیستم هی میگی جدید جدید kaffe2
اوووففف Dodgy

اگه ماه اخر 2012 اومده بودم انقد ایراد نمی گرفتی kaffe2
یه جوری میگی جدید انگار دو روز پیش عضو شدم kaffe2
مـن کـی اصـن منظورمـ تو بود رُزی ؟!

جـدید هـم که معنـآش ایـن نی /:

تآزه تو هم نزدیـک ی سآلـه کـع عضوی ..!

اوکـی ؟ با زنت دعوا نکنـیآ دیگع ..
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط ^ali^ ، Mason
(21-09-2013، 13:06)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه جمعشون جمعه
صادخ
فرید
مرمر
ماکان
الی
ستی
پلوشات
وبقیه

به نظرت امروز جمعس؟؟؟؟؟؟؟
 سپاس شده توسط ^ali^
(21-09-2013، 13:08)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: فریـده دیگـه :|

1- فرید
2- اقا فرید
3-یادت باشه موافقت من نبود نویسنده هم نمی شدی
نقل قول: رو نقه ضعف من دس میذاری عاقا ! × ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 294

اوهوم × ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 294
هینه که هست. پس به هر کسی هم سپاس ندی به من یکی باید بدی× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 294

احسان من یاد چی انداختمت!؟
اوهوم گرفتم kaffe2
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(21-09-2013، 13:10)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 13:07)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 13:06)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همه

چ طوری جغد؟؟؟؟؟؟؟Big GrinBig GrinBig Grin

خوبیم شما چطوریBig Grin

خوبم....
دیشب چرا نیومدی؟؟؟؟؟؟؟؟AngryAngryAngry
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، PROOSHAT

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان