امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×>

(21-09-2013، 18:31)barbara 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 18:26)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 18:24)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:  ت الان اينجا چيكاره اى؟؟؟؟

اون نمی گفت من می گفتم! ایشون معاون من هستنkaffe2

ها؟معاون؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 10
 خودشم تعجب كردConfused

نه منظورم اینه حقا فرید درس میگه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط *Armila* ، ^ali^ ، FARID.SHOMPET ، M.K.N ، pegah jb
آگهی
تارا ماکان مhسا پروشات
hمینجوری دوس داشتم سدا کنمSleepySleepy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ^ali^ ، M.K.N ، PROOSHAT ، pegah jb ، βΑllεяiηΑ♡
(21-09-2013، 18:34)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا ماکان مhسا پروشات

غَلَظ کَردی .. Sleepy

چِرآ اینجوری مینِویسی ..؟؟ kaffe2
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، M.K.N ، сÜтε Đévìł ツ ، PROOSHAT ، pegah jb ، βΑllεяiηΑ♡
نقل قول: با من شوkhی نکن من اون شیوا نیستم اون مرد

ولی من که شوخی نکردم!

تارا راک دوست داریی!؟

نقل قول: حسودی در این حــــــــــــــــد اونم به رفیقت؟<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 10
ببین عشق بازی شما ربطی به ما نداره که اینجا میگید. اگرم من می گفتم اگر یادت باشه همش شوخی بود و می شد لحن شوخی رو دید

نقل قول:  برو بينيم باو اينجا خاله بازى راه انداختن<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 10
کی!؟ چی!؟ کی خاله بازی کرده!؟ این که گفتم مععاونمه خاله بازیه!؟
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط M.K.N ، сÜтε Đévìł ツ ، ★BlAcK EvIl★ ، pegah jb
(21-09-2013، 18:32)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 18:30)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا ^_^

فآطی .. ^_^

بيا تو پخ--_--
 سپاس شده توسط T A R A ، pegah jb
رآک؟
بَلی بَلی دوست میدآرَم .. kaffe2

(21-09-2013، 18:36)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 18:32)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 18:30)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا ^_^

فآطی .. ^_^

بيا تو پخ--_--

بآوشه .. ^_^
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، FARID.SHOMPET ، Mïņ̃†êR ، pegah jb
خدانگهدار^__^
 سپاس شده توسط pegah jb
خوبی سرما خوردگی اینه که

هر وقت انگشت میکنی تو دماغت دست پر برمیگردی !
Tongue
 سپاس شده توسط pegah jb
(21-09-2013، 18:35)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 18:34)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا ماکان مhسا پروشات

غَلَظ کَردی .. Sleepy

چِرآ اینجوری مینِویسی ..؟؟ kaffe2

چون کیبورد ترکیدِBig GrinBig Grin

نقل قول: ولی من که شوخی نکردم!

ghبلا با ادب تر بودیSleepy
Channel
 سپاس شده توسط pegah jb
نقل قول: رآک؟
بَلی بَلی دوست میدآرَم .. <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 10
چند تا لینک اهنگ خوب بدم دان میکنی!؟
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط pegah jb

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان