امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×>

اهنگ گذاشتم برا وبم ^___^

اهنگشو بگوشین :/

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
://
آگهی
(21-09-2013، 20:09)dangercty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 20:08)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُدآآآفِض .. :|

نترس حالا حالا ها رفتنی نیستی(عین دیشبBig Grin)

دیدی گفتم حالا حالا ها نمیریBig GrinTongue

(21-09-2013، 21:24)gisoo.6 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوستان
خوفین؟

سلامBig Grin
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 45

فقط از اینا : )
(21-09-2013، 21:36)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 21:36)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 21:33)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 21:31)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 21:28)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا خودت فهمیدی چی گفتی؟ :|

تازشم شوخی کردم ):
بله من فهمیدم جمله پیچیده ای که نیست

بله شوخی کردی منم می دونستم شوخی کردی

نه نیست =))

به هر حال اگه ناراحت شدی ببخشید
نه چه ناراحتی چرا الکی جو میدی ؟؟؟!!!!!!!!!!

اینا چیز های عادیه خوبی سلامتی ؟؟؟؟؟؟

:|

ممنون شما خوبی؟
شما خوب باشی منم خوبم ( البته گاهی اوقات ممکنه خیلی کم ممکنه شما خوب باشی من بد باشم)
 سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ*
(21-09-2013، 21:37)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چه طوری گذاشتی؟
(21-09-2013، 21:24)**sara** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود....[/code]
سلامBig Grin

(21-09-2013، 21:21)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلااااااام
ممنونوووووونBig Grin

(21-09-2013، 21:22)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خدافظ دیگه!!Angel
تا کتک نخوردم برم!!Big Grin

هنوز که هستیBig Grin

(21-09-2013، 21:38)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 21:37)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه طوری گذاشتی؟

شما  که 22 سالته باید اینا رو بدونی ://
 سپاس شده توسط *Armila*
(21-09-2013، 21:31)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نویسنده متخصص جدیده خیلی گله ^___^
SomeOne

بعلهDodgy

هعییییییییی دیگه باید برمممممممممم.شاد شدییییییییییییممممممم.
خدااااااااانگهدارررررررررررررتوووووووووووووننننننننننننShy
محو شد در جنگل انبوه تاریکی
چون رگ نوری طنین آشنای من
قطره اشکی هم نیفشاند آسمان تار
از نگاه خسته ابری به پای من

#فروغ_فرخزاد
خب نمیدونم خواهرم خدای این کاراست باهام قهره بهم نمیگه.اشکالی داره؟Huh
عاقا ماکان داش من نظری نداری در مورد وبم ؟ ://

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان