امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×>

(22-09-2013، 15:47)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از فردا باید همممون گم شی بریم تو خراب شده ای بنام مدرسه درس بخونیم

اونم چ درسی Undecided
عربی cry2
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 133
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
آگهی
(22-09-2013، 15:46)حسن 79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2013، 15:40)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوو اومدم
ماکان ممنونم Dodgy

نه به قرعان داغونوم کردیDodgy
نه عامو داغونوم کردی Dodgy

(22-09-2013، 15:31)حسن 79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2013، 15:29)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2013، 15:25)حسن 79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایول
مدی مدیره خود مدیره

بیا رو دادین پرو شد Dodgy
هر هر هر بهش سپاس بدین یه وقت ضایع نشه

بشین باب سیرابی Dodgy

پروفایلمو نخوندی؟
برو بخون
اصاب مصاب ندارم ها
با همون کله شکسته
میزنم لهت میکنما

گرچه دلم نمیخواد محروم بشم یا اخطار بگیرم
پس برو Dodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام به همگیBlushBlushBlushBlushBlushBlushBlushBlush
HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart
قبل از اینکه بخواهی در مورد من و زندگی من قضاوت کنی-
اول کفشهایم را بپوش و در راه من قدم بزن
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
(22-09-2013، 15:49)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2013، 15:46)حسن 79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2013، 15:40)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوو اومدم
ماکان ممنونم Dodgy

(22-09-2013، 15:31)حسن 79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2013، 15:29)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا رو دادین پرو شد Dodgy

بشین باب سیرابی Dodgy

پروفایلمو نخوندی؟
برو بخون
اصاب مصاب ندارم ها
با همون کله شکسته
میزنم لهت میکنما

پس برو Dodgy
اگر محروم شدن نبود الآن من به می فهموندم که .........
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(22-09-2013، 15:47)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2013، 15:45)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلآم ..

مرمریم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهسـآیـم!<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 133 ..
یچیزی بد ناراحتم کرد ..
تو کانتَکسایِ گوشیم بودم .. رو یچی قفـل کردم! ..
اسم یکی از کانتکسام eshgham laya بود ...
باورم نمیشه 9 ماه دوستی تموم شد!
حالم اصلا خوب نیس!
باورم نمیشه آوا رابطمونو خراب کرد ....
خــط زدنِ مَـــن ، پـایــآنِ من نبـــود !!!
آغـــاز بی لیاقتـــیِ تـو بــود!
 سپاس شده توسط ★BlAcK EvIl★
(22-09-2013، 15:49)Luminous نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درودSleepy
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
(22-09-2013، 15:49)Luminous نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام هموطن

(Aiden Pearce)
ماکان cry girl

(22-09-2013، 15:50)حسن 79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2013، 15:49)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوو اومدم
ماکان ممنونم Dodgy

بشین باب سیرابی Dodgy

پروفایلمو نخوندی؟
برو بخون
اصاب مصاب ندارم ها
با همون کله شکسته
میزنم لهت میکنما

پس برو Dodgy

وای خدایا
ترسیدم Dodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-09-2013، 15:52)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان cry girl

(22-09-2013، 15:50)حسن 79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوو اومدم
ماکان ممنونم Dodgy

بشین باب سیرابی Dodgy

پروفایلمو نخوندی؟
برو بخون
اصاب مصاب ندارم ها
با همون کله شکسته
میزنم لهت میکنما

پس برو Dodgy

وای خدایا
ترسیدم Dodgy
.........

(Aiden Pearce)
چه خبر
قبل از اینکه بخواهی در مورد من و زندگی من قضاوت کنی-
اول کفشهایم را بپوش و در راه من قدم بزن

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان