امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×>

سـَ شـی شـی!- _ ^
هـع!همشـهـرـی!
امـام رضـا نمیطلبـه!^ _ -

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 143

سپاس شده توسط sjmmc ، Mïņ̃†êR
آگهی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=60369
https://harfeto.timefriend.net/16295438986692
(22-09-2013، 17:06)مهرداد* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=60369
چون اسم باب اسفنجی رو آوردی نمیام!! :|
Take The Gun
&
Count To Three
برم دیگه من ..

خدافظ همگی

امیدوارم فردا برا همتون روز خوبی باشه..
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط ƝeGaЯ
نقل قول: سلام نمیکنم تو باشی از من دفاع کنی!! :|

چی شد؟>کجا دفا کنم>؟HuhHuh
Channel
 سپاس شده توسط sjmmc
دوستـان گرام!^ _ ^
فـردا مدرسـه است و منم همه ی درسایـی که تو شهریور بهمون داده بودن رو فراموش کردم!^ _ ^
بـرم یکم خر بزنـم!(=

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 143

سپاس شده توسط sjmmc ، Mïņ̃†êR
حرف میزنید یا برم گورتونو پیدا کنم؟؟
چی گفتم!! :|

(22-09-2013، 17:12)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همون موقع که با اون دختر لوسه حرف میزدم همه رفتن طرف اون تو ام بی طرف نگاه کردی!! :|
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط ƝeGaЯ ، Mïņ̃†êR
من سرات ندارم از من انتظار نداشت باشید
Channel
 سپاس شده توسط sjmmc
(22-09-2013، 17:16)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من سرات ندارم از من انتظار نداشت باشید
خ و ه و ع نداری؟؟ :|
رفتی دانشگاه شیوا؟؟
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(22-09-2013، 17:13)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرف میزنید یا برم گورتونو پیدا کنم؟؟
چی گفتم!! :|

(22-09-2013، 17:12)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همون موقع که با اون دختر لوسه حرف میزدم همه رفتن طرف اون تو ام بی طرف نگاه کردی!! :|

من بدش براش توزی دادم برو بkhون گفتم چرت زیاد میگ و نمیفم ما چی میگیم

ن نرفتم بچ hا گفتن کلاسارو کنسل کردن hفت اول داریم میترکونیم hووووووووووووووووووووووو

843 کاربر فعال در 15 دقیقه گذشته (93 عضو، 12 نفر از آن‌ها پنهان، و 748 مهمان).
Google، Yahoo!، !!sheatoonak!!، *Mahan*، *مهرناز*♥، ...elham...، .آمیتیدا.، Ahang jooON، aida 2، alighaemazar، AMIN.PYUA، amirali *، ARYAN-RAP، BAHEREH!!`´، barbara 2013، clubhorse، DARYA20، ELISA J0ON، f222، farhan10، farsi1، gesooya، happy girl، K!ng LoL B@X، kimia kimia1378، love selena gomez، Luminous، mahdie 67، mahlajoon، mahrana، maynaz90، mnavid، mobinamahro، mohamadi 128، mohammadhm، mohammad_1377، mona49، narges 18، ncr_ranger، pamchal، par par، parisa y، REZA.N.A، rF@N£، SABER، sasan/d، shahriar64، shooka، sjmmc، spranza، Torsa، Vampire2، zahraa، اسمانه، اویسا، تلما، تینا جان، حسامی، خری، خهع، دخمل با حال انجمن، دشاشم، دنبا، رها44، روژان سمیع، ساحل007، عاشق دیونه، عشق سلنا، عشقم 2afm، فرهاد1370، لاله12، لنگی، محمد73، محیا خانوم، مریم امیری، مهرداد*، مهسا......، هلی، پروشات، کاکیفورنیا، گیلدا 15، ♥ ملیکا جون ♥، ✘ƝᏙЯÐ!ɳ✘
متولدین امروز

با امروز چ khلوتِUndecidedUndecided
Channel
 سپاس شده توسط sjmmc

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان