امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×>

(23-09-2013، 15:53)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ولی تو تابستون بیشتر گیر میدن:l
تابستون هم امتیازات خودش رو داره.

اونکه بعله مثلا یکی از امتیازاتش اینه که خوشگل میکنن میان بیرون مثه روزایِ مدرسه یه نواخت نمیبینیشون

(23-09-2013، 15:53)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 15:52)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 15:50)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید میره شماره دهی-__-
فرید=شماره شماره ی رایگان خونه دارو بچه دار زنبیلو بردارو بیارBig Grin

ماکان=ای شماره شماره های خوبBig Grin
دختر ترشیده دیده بودیم
پسر ترشیده دیه ندیده بودیم
جزو اعجایب هفت گانسBig GrinBig Grin

به جانِ مادرم اگه من کاریشون داشته باشم خودشون کرم دارن

هیچ کرمی بی حکمت نیستBig Grin

اونکه بعله فقط نمیدونم چرا انقدر این اَواخر کرم ها زیاد شدن:l
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ★BlAcK EvIl★
آگهی
وای خدا از خنده دل درد گرفتم Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 218
(23-09-2013، 15:55)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: شوخی کردم فرید این نیسااااااا<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 218<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 218<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 218<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 218<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 218<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 218<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 218

ویییییییییییییییی

نه من شوخی حالم نیست. کد امریکا رو بدهBig Grin کد پیش شمارشون رو میگم. برای نمونه ایران 098 هست.

نمیدم...اگه هم زنگ بزنی اصن نمیگیرههههههههههههه...Big GrinBig Grin

(23-09-2013، 15:57)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چراع؟Huh
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
باید ببینم دانشگاه هم همینجوره که شما میگینSmile
(23-09-2013، 15:56)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 15:53)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ولی تو تابستون بیشتر گیر میدن:l
تابستون هم امتیازات خودش رو داره.
اونکه بعله مثلا یکی از امتیازاتش اینه که خوشگل میکنن میان بیرون مثه روزایِ مدرسه یه نواخت نمیبینیشونBig Grin
(23-09-2013، 15:53)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 15:52)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 15:50)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید میره شماره دهی-__-
فرید=شماره شماره ی رایگان خونه دارو بچه دار زنبیلو بردارو بیارBig Grin

ماکان=ای شماره شماره های خوبBig Grin
دختر ترشیده دیده بودیم
پسر ترشیده دیه ندیده بودیم
جزو اعجایب هفت گانسBig GrinBig Grin

به جانِ مادرم اگه من کاریشون داشته باشم خودشون کرم دارن

هیچ کرمی بی حکمت نیستBig Grin

اونکه بعله فقط نمیدونم چرا انقدر این اَواخر کرم ها زیاد شدن:l

نه باو
تو محله ما که سگ پر نمیزنه
بیچاره دخدرای شهرکمون انقد صب میکنن
که اخرش یه پیرمرد میاد بهش شماره میده Big GrinBig Grin
اصلا پسرای اینجا از این کارا بلد نیستن Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-09-2013، 15:59)گرگین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید ببینم دانشگاه هم همینجوره که شما میگینSmile

ای بابا تو هم گیر دادیااااااااااااا
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!
 سپاس شده توسط ᘐᗝᖇᘐᓰﬡ
(23-09-2013، 15:58)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 15:55)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: شوخی کردم فرید این نیسااااااا<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 218<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 218<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 218<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 218<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 218<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 218<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 218

ویییییییییییییییی

نه من شوخی حالم نیست. کد امریکا رو بدهBig Grin کد پیش شمارشون رو میگم. برای نمونه ایران 098 هست.

نمیدم...اگه هم زنگ بزنی اصن نمیگیرههههههههههههه...Big GrinBig Grin

(23-09-2013، 15:57)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چراع؟Huh

هیچی از حرفای مرمر خندم گرف Big Grin
 سپاس شده توسط ᘐᗝᖇᘐᓰﬡ
چرا این 2تا دارن انقد خودشونو تحویل میگیرن؟1دقیقه رفتم نمازا

من برم از خون خودمون بیام
Channel
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ᘐᗝᖇᘐᓰﬡ
نقل قول: اونکه بعله مثلا یکی از امتیازاتش اینه که خوشگل میکنن میان بیرون مثه روزایِ مدرسه یه نواخت نمیبینیشون<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 218
اقا دبیرستان ما بدون هیچ دبیرستان رقیبی میون4 تا دبیرستان دخترونه هستBig Grin اون جور که من تاکنون دیدم یه گروه از دخترا هستن با لباس مدرسه و یا بدون اون خوش تیپ و خوشگلن

نقل قول: نمیدم...اگه هم زنگ بزنی اصن نمیگیرههههههههههههه...<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 218<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 218
نه تو رو خدا میخ وای زنگ بزنم!؟ Dodgy اندیشه کردی من زنگ میزنم!؟ شوخی رو تشخیص نمیدی؟
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، M.K.N
(23-09-2013، 16:01)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اونکه بعله مثلا یکی از امتیازاتش اینه که خوشگل میکنن میان بیرون مثه روزایِ مدرسه یه نواخت نمیبینیشون<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 218
اقا دبیرستان ما بدون هیچ دبیرستان رقیبی میون4 تا دبیرستان دخترونه هستBig Grin اون جور که من تاکنون دیدم یه گروه از دخترا هستن با لباس مدرسه و یا بدون اون خوش تیپ و خوشگلن

نقل قول: نمیدم...اگه هم زنگ بزنی اصن نمیگیرههههههههههههه...<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 218<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 218
نه تو رو خدا میخ وای زنگ بزنم!؟ Dodgy اندیشه کردی من زنگ میزنم!؟ شوخی رو تشخیص نمیدی؟

زنگ بزن..خودت تو دردسر میوفتییییBig GrinBig GrinBig Grin
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان