امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×>

(23-09-2013، 16:08)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 16:06)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 16:06)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 16:04)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 16:03)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود...

سلامممممممم..دوباره رضا اومد لاو بترکونه!!!TongueTongueTongue
 میترکونوم....! Big Grin

بترکون من پشتتم...TongueTongueTongue
 قربون مرامت آبجی...!2chw

خواهششششششششششششش...امشب میرم نماز میخونم که به عشقت برسیییBig Grin
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، .. ReZa ..
آگهی
(23-09-2013، 16:05)گرگین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 16:03)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: باید ببینم دانشگاه هم همینجوره که شما میگین<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 221
شیوا فقط از کسایی که اینجا اکنون هستن دانشگاهی هست.

اه راس میگی پس ازش بپرسمBig Grin

(23-09-2013، 16:06)گرگین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا من سال اولیم چجوریاسBig Grin

هیچی اشخوری داداش برو ردیف اول بشین

ماکان تو که دخترارو نگاه نمیکردی از کجا فهمیدی خوشگلن؟Dodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(23-09-2013، 16:09)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ولی خدایی زنگ زدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 221<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 221<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 221
نهBig Grin مگه دیوانم!؟
نقل قول: کوفتت شه:l
ما دیوار به دیوارمون از هر 2طرف 2تا مدرسه دخترونست<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 221
آره لامصب بعضیاشون خیلی خوشگلن بدونِ آرایش:
Big Grin چی چی کوفتت بشه؟! من که شماره نمیدم.
ماله شما که خیلی بهترهBig Grin
شماره بده خوRolleyes

هههه..حتما دیگه!!!
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upload7.ir/images/27105172425886399820.jpg
Big GrinBig GrinBig Grin عرفانو به خاک و خون کشیدم
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، .. ReZa ..
(23-09-2013، 16:09)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ولی خدایی زنگ زدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 221<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 221<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 221
نهBig Grin مگه دیوانم!؟
ما دیوار به دیوارمون از هر 2طرف 2تا مدرسه دخترونست<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 221
شماره بده خوRolleyes

میخوای چشاتو در بیارم؟>Dodgy
Channel
نقل قول: خواهششششششششششششش...امشب میرم نماز میخونم که به عشقت برسییی<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 221
ببینم پگاه از خدا هر چی بخوای همون میشه!؟ Big Grin پس رضا به پگاه بگو که اون دختره که امروز از اوتوبوس پیاده شد رو واست جور کنهTongueBig Grin

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(23-09-2013، 16:11)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نهBig Grin مگه دیوانم!؟
شماره بده خوRolleyes

میخوای چشاتو در بیارم؟>Dodgy

کاره خوبی میکنیBig Grin
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 221
نقل قول: میخوای چشاتو در بیارم؟><×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 221
واسه چی!؟ Confused

نهBig Grin مگه دیوانم!؟
شماره بده خوRolleyes

آره یکی تو شماره نمیدی یکی حمید:l
مـــــــیدونمSleepy
دادا من اگه اینکاره بودم که الان اینجا نبودم
:l
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
(23-09-2013، 16:12)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خواهششششششششششششش...امشب میرم نماز میخونم که به عشقت برسییی<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 221
ببینم پگاه از خدا هر چی بخوای همون میشه!؟ Big Grin پس رضا به پگاه بگو که اون دختره که امروز از اوتوبوس پیاده شد رو واست جور کنهTongueBig Grin

بله همون میشه...
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان