امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×>

(23-09-2013، 16:25)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بیا شماره ایگان همین الان از طرف یکی از بچه ها بهم رسید<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 224

میبینی همه به من میدن با هم دوستشون کنم <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 224

هی خدا <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 224

پروژه بعدی کیه؟<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 224
پس واسطه ایBig Grin

اصن من عجیب از این کسایی که واسطه میشن خوشم میاد
یَک موجوداتِ خوبین که نگو
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، .. ReZa .. ، ★BlAcK EvIl★
آگهی
بهزاد ؟!Big Grin

نقل قول: سراتو داشتید؟با 60تا تو کوچ داشتم میومدم یارو بم فش داد <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 224<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 224<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 224

ولی نام کاربریت هنوز انلاین بود کهDodgy
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط M.K.N ، Mïņ̃†êR
یارو با چشاش داره میخوردت تو خیابون بعد میاد واس ما ادعای پاک بودنو میکنه

ازین یارو ها کم نیستن متاسفانه دور و برمون پره ازشون
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Mïņ̃†êR
(23-09-2013، 16:25)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بیا شماره ایگان همین الان از طرف یکی از بچه ها بهم رسید<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 224

میبینی همه به من میدن با هم دوستشون کنم <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 224

هی خدا <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 224

پروژه بعدی کیه؟<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 224
پس واسطه ایBig Grin

اگه خدا بخواد Angel

هیچی واسه ما که واسطه نمیشه ولی ما برا همه واسطه میشیمAngel
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 224
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، M.K.N
نقل قول: بهزاد ؟!Big Grin
الان تو بازدید کننده ها بود... رفت.....Huh
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(23-09-2013، 16:30)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهزاد ؟!Big Grin

نقل قول: سراتو داشتید؟با 60تا تو کوچ داشتم میومدم یارو بم فش داد <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 224<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 224<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 224

ولی نام کاربریت هنوز انلاین بود کهDodgy

نمیدونم والا ای پیمو چک میکردی مسkhِر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
نقل قول: یارو با چشاش داره میخوردت تو خیابون بعد میاد واس ما ادعای پاک بودنو میکنه

بستگی داره! تازه نگاه کردن داریم تا نگاه کردنBig Grin

برای نمونه من خوشم نمیاد کسی بهم زول بزنه یا من بهش زول بزنم با چشمام ولی یه نیم نگاه و بررسی کوتاه که بد نیستSleepy

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، M.K.N
(23-09-2013، 16:31)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یارو با چشاش داره میخوردت تو خیابون بعد میاد واس ما ادعای پاک بودنو میکنه  

منظوری داری؟Undecided
(23-09-2013، 16:34)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: یارو با چشاش داره میخوردت تو خیابون بعد میاد واس ما ادعای پاک بودنو میکنه

بستگی داره! تازه نگاه کردن داریم تا نگاه کردنBig Grin

برای نمونه من خوشم نمیاد کسی بهم زول بزنه یا من بهش زول بزنم با چشمام ولی یه نیم نگاه و بررسی کوتاه که بد نیستSleepy

فرید با این hرفت نشون دادی تو از اون hرف ایاش استی Big GrinBig GrinBig GrinSleepy

ماکان بیا اشتیDodgy
Channel
نقل قول: فرید با این hرفت نشون دادی تو از اون hرف ایاش استی <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 224<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 224<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 224<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 224
دختره ی دیوونهBig Grin این رضا هم می دونه! کل اکیپ من و دوستام(از جمله همین رضا) یه جوریه که ما  سمت دخترا نمی ریم حتی توی اوتوبوس چه برسه به کار های جلف بعضی از بچهه ای مدرسه.

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، .. ReZa ..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان