امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×>

ماکان میزنمتا اشتی کن Dodgy
تاز من غhر کردم تو باید بیای نازمو بکشیBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط .. ReZa ..
آگهی
نقل قول: یه اخمِ کوچیک همراه با یه خنده ی ملایم<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 226

نمی دونم! باید می دیدم!
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، M.K.N
سلامSmileSmileSmileSmileSmileSmile
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، M.K.N ، .. ReZa ..
(23-09-2013، 16:47)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: یه اخمِ کوچیک همراه با یه خنده ی ملایم<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 226

نمی دونم! باید می دیدم!

کثافت یه جورایی داشت عشوه میومد ولی نمیدونم چرا بعدش هیچ کاری نکرد:l
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(23-09-2013، 16:39)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی نمیخواد واسطه شم؟Big Grin

کارم حرف ندارهBig Grin

تازه قسط بندیم میتونم بکنم Big Grin
من میخام....
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 226
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Mïņ̃†êR
(23-09-2013، 16:46)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: شومپت زمینی khل وز<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 226 ب hر hال تو از اونایی ک khودشونو تابلو نمیکنن ولی زیر اونجا hمرو دید میزنن وغتیم ازشون نظر میپرسی طوری توزیh میدون انگار 2سات داشتن طرفو دید میزدن ن اینک فغط ی نیم نگا داشتن <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 226<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 226<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 226
وای Big Grin دقیق دقیق راست گفتی. حتی رضا هم که اکنون بود ولی نمی دونم کدوم گوری رفت می دونه و گاهی همین جوری میونه که توی یک نگاه من چه جوری این همه جزییات تیپ و چهره ی طرفو می دونمBig Grin چشم نیست که! دوربینه فیلم برداریه!

یه روز رفتم سوار اوتوبوس بشم که برم مدرسه. ساعت نزدیک7 بود. بدون این که قسمت بانوان رو ضایع نگاه کنم نشستم. دوستمم کنارم نشست. به اون جایی که رسیدیم و دختره می خواست پیاده بشه بره مدرسه من هم پیاده شدم. به دختره که شماره دادم سه روز بعد که باهاش رفتم بیرون گفت تو چه جوری منو دیدی که فرداش همون جا پیاده شدی و بهم گفتی که من دیده بودمتون!؟ Big Grin تو که اصن عقب رو نگاه نمیکنی!

چون khودم اینجوریم
با ابجیم ک میریم بیرون میگ طرفو دیدی داشت چشاتو در میورد تا تو نگاش کنی منم hم جزییاتو میگم ابجیم اول یکی میزن تو سرم بد میگ تو انغدم ک نشون میدی مسبت نیستیا باید موازبت باشم چطوری دیدیش تو ک نگاش نکردی Big GrinBig GrinBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، .. ReZa ..
نقل قول: کثافت یه جورایی داشت عشوه میومد ولی نمیدونم چرا بعدش هیچ کاری نکرد:

ماکان جان! خیلی کم پیش میاد یه دختر 100 درصد راه رو بیاد. معمولا یه نخی چیزی میدن یا یه جوری نزدیک مییشن ولی اون ما پسرا هستیم که باید ادامه بدیمSleepy

درود غزاله
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، M.K.N ، сÜтε Đévìł ツ
(23-09-2013، 16:47)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان میزنمتا اشتی کن Dodgy
تاز من غhر کردم تو باید بیای نازمو بکشیBig Grin

مطمئنی حافظت خوب کار میکنه؟Dodgy
من از دستت ناراحت بودم نه تو از منDodgy
(23-09-2013، 16:51)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان جان! خیلی کم پیش میاد یه دختر 100 درصد راه رو بیاد. معمولا یه نخی چیزی میدن یا یه جوری نزدیک مییشن ولی اون ما پسرا هستیم که باید ادامه بدیمSleepy

درود غزاله

درود فرید.....
در مورد نخ دادن دخترا,باید بگم ک در اکثر موارد طناب میدن ن نخ!!!!!!!!Big GrinBig GrinBig Grin
ببینم تو میخوای منو اذیت کنی ک هی میگی غزاله؟؟؟؟AngryAngryAngry
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET ، .. ReZa ..
(23-09-2013، 16:51)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سخنی از فــــــریـــــــــدِ بزرگSleepy
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، FARID.SHOMPET

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان