امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×>

:297::297:aahaahaahaahخدایاحوصلم داره می پوکه
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 285
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
آگهی
(24-09-2013، 15:35)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2013، 15:34)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی هیچی فک کنم اوضاع درست شده

من هنوزم با طرفدارایِ جاستین کاری ندارما:|

من دیگه طرفداره جاستین بربر نیستم
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!
(24-09-2013، 15:37)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2013، 15:35)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از کی بود؟Tongue
از یه دختر:|
اولِ اسمش هم ((ش)) داشت:|

(24-09-2013، 15:36)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من لایکی ندادم که بخوام بردارم:|

چرا دادی khودم دیدم اغا مدیر Undecided

من سپاسم خرابه بعضی وقتا میگیره بعضی وقتا نمیگیره:|

سب کن فک کنم ی سوال چفد khوشhال شدی /./.؟شمار من نبود؟Angel
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
(24-09-2013، 15:39)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:297::297:aahaahaahaahخدایاحوصلم داره می پوکه

با من صحبت کن...خوب کوچولو کجات درد میکنه؟
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!
(24-09-2013، 15:40)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2013، 15:35)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2013، 15:34)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی هیچی فک کنم اوضاع درست شده

من هنوزم با طرفدارایِ جاستین کاری ندارما:|

من دیگه طرفداره جاستین بربر نیستم

خودت گفتی نظرت عوش شد و بازم طرفدارشی:|

(24-09-2013، 15:40)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2013، 15:37)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2013، 15:35)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از کی بود؟Tongue
از یه دختر:|
اولِ اسمش هم ((ش)) داشت:|

(24-09-2013، 15:36)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من لایکی ندادم که بخوام بردارم:|

چرا دادی khودم دیدم اغا مدیر Undecided

من سپاسم خرابه بعضی وقتا میگیره بعضی وقتا نمیگیره:|

سب کن فک کنم ی سوال چفد khوشhال شدی /./.؟شمار من نبود؟Angel
زیاد خوشحال نشدم بیشتر تعجب کردم:|
نــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه:|
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
(24-09-2013، 15:42)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2013، 15:39)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:297::297:aahaahaahaahخدایاحوصلم داره می
خانومی من 22 سالمه
(24-09-2013، 15:44)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2013، 15:42)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانومی من 22 سالمه

باوشه باو...Big GrinBig GrinBig Grin
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!
(24-09-2013، 15:46)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2013، 15:44)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانومی من 22 سالمه

TongueTongue
(24-09-2013، 15:47)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

TongueTongue
اســـــــپم:|
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
(24-09-2013، 15:47)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2013، 15:46)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانومی من 22 سالمه

TongueTongue

اسمت چیه؟
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان