امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ בפּ ×>

(25-09-2013، 20:22)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداااااا
ملیکا......
گاوووووو
میگی خدافث بعدن نمیری؟

بچه قشنگ
حرف دهنتو بفهم

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
آگهی
(25-09-2013، 20:26)Armina نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: کی گفته فرید پاسوریزس هان؟

مـن میگم :COF:
نه پسر به این گلی به این اقایی میگن پاستوریزه باید مثل اون دختر نما ها باشه هان؟
یه چند مدت از خدا یه دوچرخه میخواستم

بعدش دیدم خدا به دعا های دیگه توجه میکنه
تصمیم گرفتم یه دوچرخه بدزدم

واز خدا طلب ببخشش کنمBig Grin
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Mᴏsᴇs
نقل قول:  ندیدی دیگه... درکت پایینه....

Dodgy همه دخترا از دید تو میخارن و نخ میدن.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط M.K.N
(25-09-2013، 20:26)hani_1377 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بجه ها منم هستم

چی میگه این؟؟؟؟؟؟
چی میخوان بدن؟؟؟؟؟؟؟؟
خودم اول از همه بودم:|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ בפּ ×> 29
نقل قول: الآن تازه دارم با ملایمت صحبت میکنم!!!!!!<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ בפּ ×> 29<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ בפּ ×> 29
افرینBig Grin دختر خوبی باش. دیگه نبینم واسه من شکلک گوجه بذاری ها غرالBig GrinTongue
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

(25-09-2013، 20:09)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 20:03)Luminous نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 20:01)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 19:59)Luminous نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 19:58)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا خدا!!!!!!
من فرار میکنم!!!!!Big GrinBig Grin
مزه نریز حالا:cool:

خو چرا از تیمارستان فرار میکنی،ملی؟؟؟؟ها؟؟؟؟Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
چرا؟ مگه چ گفتم؟Huh

یعنی میخوای انکار کنی ک دیوونه ای؟؟؟؟؟؟
نه
قبل از اینکه بخواهی در مورد من و زندگی من قضاوت کنی-
اول کفشهایم را بپوش و در راه من قدم بزن
نقل قول: 1- تو پاستوریزه بودن رو چی تعریف میکنی؟
2- اصلا تو منو نمیشناسی(اینو مطمین باش)
3- تاریخ دونستن و اهل کتاب خوندن بودن مگه چشه؟! مگه چیه؟! عیبه!؟

...
پـایـه نبـودن میشـه پاستوریزه بودن .. ینــی اونجـوری که من تو ذهنم تعریف از یـه آدم فوق نرمال دارم اصن نیستی :|
میشنــاسم خبر نداری :|
نــه ولـی اونجوری حرف زدن دور وایمیسته |:
(25-09-2013، 20:26)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 20:25)محمد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 20:22)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 20:21)محمد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 20:20)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یک ان به غیرتم برخورد :|

مسا سلامBig Grin

شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مسا چیه؟؟؟؟؟
مگه داری لاته سره کوچه رو صدا میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟
مهسا خانوم

مهسا خانم سلاممممممممممممممممممممممممممممممممممممم حالا دیکه نمیشناسی مارو ارههههههههههه

(یک ان به غیرتم برخورد:|)

نهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه شمااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟​؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟​؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برو برو که دیگه از چشم افتادی بیییییییییییییی جنبههههههههه بچه ها اگه ندیدید حالا بهترین وقت واسه دیدی بیجنبه هاستتتتتت
دریا با آن عظمتش نمیتواند تشنه ای را سیر کند
ترجیح میدهم چشمه ای کوچک باشم اما زلال و صاف
(25-09-2013، 20:27)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 20:22)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداااااا
ملیکا......
گاوووووو
میگی خدافث بعدن نمیری؟

بچه قشنگ
حرف دهنتو بفهم

به به اقای مارکو پلو :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-09-2013، 20:27)dj amir 1992 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه پسر به این گلی به این اقایی میگن پاستوریزه باید مثل اون دختر نما ها باشه هان؟
25r30
نقل قول: hani_1377

:|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان