امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ בפּ ×>

(25-09-2013، 21:36)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 21:35)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 21:32)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 21:30)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 21:26)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقای مکارم شیرازی؟؟؟؟؟؟؟؟
چن تا سوال داشتم
 بپرس خواهرم....!

فامیلتو من اخر نتونستم بخونم :|
شوتگونر ؟ :|
 اون لقبمه...! چقد شوما دخترا خنگین....!!!!!!!!25r30

خیلی خری :| Big Grin
 شما دخدرا اوجوبه این....!25r30
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ בפּ ×> 51
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
آگهی
ندآ،!آواتار قبلیت چقدر قشنگ بود!دوس داشتمش ((:
 سپاس شده توسط Mason ، FARID.SHOMPET
اعتماد به سقفت تو حلقم
یــــاد بِگیــر!اگـــه کســـی بِهـــت گفـــت دوسِـتـــــــ دارَم
لـُــزومـــا بـه ایــن مَعنــی نیستـــ کــه کَــس دیگـــه ای را دوسـتـــ ندارد!
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، .. ReZa ..
(25-09-2013، 21:37)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 21:36)Luminous نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 21:33)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو ی چ بگو ملی.....
با کسی دعوا نکردی؟؟؟؟؟
من امروز فقط یه چک ناقابل به یکی زدمBig Grin

کی؟؟؟؟؟
گلزاری رو میشناسی؟
قبل از اینکه بخواهی در مورد من و زندگی من قضاوت کنی-
اول کفشهایم را بپوش و در راه من قدم بزن
(25-09-2013، 21:38)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 21:29)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 21:25)کلاغ نیوز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قضیه از چه قراره

قضیه از این قراره این دل من دوباره میخواد که عاشق بشه بلا سرم بیاره :|
 توهم آره......!Confused
مگه من ادم نیستم دیه ؟ :|
حالا فعلا که عاشق یکی شدیم که خیلی خره >_<

(25-09-2013، 21:39)✘ƝᏙЯÐ!ɳ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ندآ،!آواتار قبلیت چقدر قشنگ بود!دوس داشتمش ((:

حالا اول این باشه اونم میذارمی ((:
(25-09-2013، 21:39)Luminous نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 21:37)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 21:36)Luminous نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 21:33)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو ی چ بگو ملی.....
با کسی دعوا نکردی؟؟؟؟؟
من امروز فقط یه چک ناقابل به یکی زدمBig Grin

کی؟؟؟؟؟
گلزاری رو میشناسی؟

کیمیا؟؟؟؟؟
حالا واس چ؟؟؟؟؟
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط .. ReZa ..
(25-09-2013، 21:39)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='کلاغ نیوز' pid='1097943' dateline='1380134027']
فرید تو ام بله DodgyDodgy

فچ چردی جیلاس خوردی؟
فریدم بله
اونم کورور کورورDodgy
فرید؟
نه بابا اشتب گرفتی
یــــاد بِگیــر!اگـــه کســـی بِهـــت گفـــت دوسِـتـــــــ دارَم
لـُــزومـــا بـه ایــن مَعنــی نیستـــ کــه کَــس دیگـــه ای را دوسـتـــ ندارد!
(25-09-2013، 21:39)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 21:37)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خیر،من فضول نیستم ولی شما گفتید ک من از اون بدترم ،پ ب منم مربوطه.......<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ בפּ ×> 51
اهان.
خو یه دختریه گاتی ماتی! از سال پیش توی اوتوبوس می بینیمش. کافیه یه پسر بهش یه چیز بگه که باب میلش نباشه! جیغ و دادی راه میندازه که نوبرهBig Grin میگن قلدر مدرسشون هم هست با اون فسقل قدشBig Grin

ن من خیلی با این فرق دارم،من با لبخند و آرامش پسرا رو اذیت میکنم.اصلا خودمو اذیت نمیکنمBig GrinBig GrinBig Grin
 آورین.... به تو میگن یه دختر کثیف....!Big Grin
نقل قول: فرید اصن اهل این حرفا نیست
نه ؟

هان!؟ مگه چیه!؟

نقل قول: فرید رابطه هات تو حلقم!!!!!<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ בפּ ×> 51<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ בפּ ×> 51<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ בפּ ×> 51
ها؟! رضا چرت میگه Big Grin

نقل قول:  مهم نیست.... با فرید قبلا رابطه داشته...!<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ בפּ ×> 51
اون صبا بود که عاشق من بود و من بهش از طریق فاطمه شماره دادم Dodgy فاطمه شاید از من خوشش میومد و میخارید ولی من باهاش بودم!؟ Big Grin چرا میگی یه جوری که خودمم باورم میشه؟Big Grin
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

من برم اینجا بوی بدی میده.
ﺍﻳﻨﺠـــــــــﺎ ﺩﻧﻴﺎ ﻣﺠـــــــــﺎﺯﻱ ...
ﺑﻌﻀﻲ ﺍﺯ ﭘﺴﺮﻫﺎ ﭘﺎﭼﻪ ﺧﻮﺍﺭ !.. ﺑﻌﻀﻲ ﺩﺧﺘﺮﻫﺎ ﺑﻲ
ﺑﻨﺪﻭﺑﺎﺭ !..
ﻳﻪ ﺳﺮﻱ ﻫﻢ ﮐﻪ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﺁﻟﺒﻮﻡ ﺟﺪﻳﺪ ﺍﺯ ﻋﮑﺴﺎﺷﻮﻥ
ﻣﻴﺪﻥ ﺑﻴﺮﻭﻥ !..
ﺍﻳﻨﺠﺎ ﻫﻤﻪ ﺑﺎﮐﻼﺳﻦ‏( ﺟﻮﻥ ﺧﻮﺩﺷﻮﻥ ‏) ﻫﺮﮐﺲ 3 ﺗﺎ ﺯﺑﻮﻥ
ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﻠﺪﻩ !..
ﺧﻮﻧﻪ ﻱ ﻫﻤﻪ ﺍﻭﻥ ﺑﺎﻻﻫﺎﺳﺖ !
ﺍﻳﻨﺠﺎ ﺍﮔﻪ ﻋﮑﺴﻲ ﺑﺰﺍﺭﻥ ﮐﻪ ﻋﺎﺑﺮ ﭘﻴﺎﺩﻩ ﺩﺍﺭﻩ ﺍﺯ ﭼﺮﺍﻍ
ﻗﺮﻣﺰ ﺭﺩ ﻣﻴﺸﻪ
ﻫﻤﻪ like ﻣﻴﺰﻧﻦ ﻭ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﻣﺪﺍﺭ ﻣﻴﺸﻦ ! ﺍﻳﻨﺠﺎ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ
ﭘـَـَـ ﻧــﻪ ﭘـَـَــ ﻫﺎﺳﺖ
ﺍﻳﻨﺠﺎ ﻫﻤﻪ ﻓﻠﺴﻔﻪ ﺑﻠﺪﻥ ﻭ ﺍﮐﺜﺮ ﺁﻗﺎﻳﻮﻥ ﻓﻤﻨﻴﺴﺖ ﻣﻴﺸﻦ
ﻭﻟﻲ ﺳﺎﻋﺖ 10 ﺷﺐ ﻣﺎﻣﺎﻧﻪ ﺑﮕﻪ ﺑﺮﻭ ﺍﺯ ﺳﻮﭘﺮ ﻣﺎﺭﮐﺖ
ﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﻲ ﺑﮕﻴﺮ ﻣﻴﮕﻪ ﺧﻮﺩﺕ ﺑﺮﻭ ! ﺍﻳﻨﺠﺎ ﺩﺧﺘﺮ
ﺧﻮﺷﮕﻼﻱ ﻓﻮﺗﻮﺷﺎﭘﻲ
1000 ﺗﺎ ﭘﺪﺭ ، ﻣﺎﺩﺭ، ﺧﻮﺍﻫﺮ ، ﺑﺮﺍﺩﺭ ﻭ ... ﺩﺍﺭﻩ!
ﻭﻟﻲ ﺍﻭﻥ ﺳﺎﺩﻩ ﻫﺎ 3 ﺗﺎ ﺍﺩ ﻟﻴﺴﺖ ﺩﺍﺭﻥ ﮐﻪ ﻳﮑﻴﺶ
ﺧﻮﺍﻫﺮﺷﻪ 2 ﺗﺎﻱ ﺩﻳﮕﻪ ﻫﻢ ﮐﻼﺳﻴﺶ!
ﺍﻳﻨﺠﺎ ﭘﺴﺮﺍ ﺍﮐﺜﺮﺍ ﺑﺪﻧﺴﺎﺯﻥ ﻳﺎ ﺧﻮﺍﻧﻨﺪﻩ ......
ﺩﺧﺘﺮﺍ ﻫﻢ ﻛﻪ ﻫﻤﻪ ﻣﺎﻧﻜﻦ ﻳﺎ ﻣُﺪﻝ ﻫﺴﺘﻦ !
ﻫﻤﻪ ﭘﻮﻝ ﺩﺍﺭ ﺑﺎ ﻭﺿﻌﻴﺖ ﻫﺎﻱ ﻣﺎﻟﻲ ﺁﻥ ﭼﻨﺎﻧﻲ ﻫﺴﺘﻨﺪ !
ﻫﻤﻪ ﻫﻢ ﻫﻤﺪﻳﮕﺮﻭ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻥ
ﻭ ﺗﺎ ﻣﻴﺒﻴﻨﻦ ﻳﻜﻲ ﻧﺎﺭﺍﺣﺘﻪ ﻳﻪ ﻋﺎﻟﻤﻪ ﻭﺍﺳﺶ ﺩﻝ
ﻣﻴﺴﻮﺭ ﻭﻧﻦ !
" ﺍﻳﻨﺠﺎﺳﺖ ﺗﻈﺎﻫﺮﺳﺘﺎﻥ "
ﻣـﺎ ﻫﻤﻪ ﻳﻪ ﺭﻭﺯﻱ ﻭﺍﻗﻌـــــــﻲ ﺑﻮﺩﻳﻢ ..
ﺯﻣـــــﻮﻧﻪ ﻣﺠــــﺎﺯﻳﻤﻮﻥ ﮐــﺮﺩ ... ﻫَــﻪ
ﺧﺴـــــــﺘﻪ ﺍﻡ!!!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان