امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ בפּ ×>

(25-09-2013، 21:48)Luminous نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 21:46)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 21:44)Luminous نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 21:41)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 21:39)Luminous نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گلزاری رو میشناسی؟

کیمیا؟؟؟؟؟
حالا واس چ؟؟؟؟؟
همینجوری واسه خنده اعصاب نداشتم اون موقع

آفرین،درستش همینه......
فقط الآن افسوس میخورم ک اون موقع چرا یکی زدم الآن تو دلم مونده هیشکی نیس ک من الآن بزنمشcryingcrying

محمد خونس؟؟؟؟
برو اونو بزنBig Grin
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
آگهی
اصن بحث از   تخصص  ما خارج شدBig Grin

قبل رفتنم یه سر به وبلاگم بزنین روحم خیلی خیلی شاد میشه حالا نظرم نخواستیم Big Grin
مرسیBig Grin
ما رفتیم فعلن !!تا درودی دیگر بدرود !

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ בפּ ×> 54
 سپاس شده توسط ★BlAcK EvIl★ ، FARID.SHOMPET
(25-09-2013، 21:48)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 21:47)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 21:44)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: مگه من ادم نیستم دیه ؟ :|
حالا فعلا که عاشق یکی شدیم که خیلی خره >_<
بله.... میدونم....Undecided

کی هس اگه میدونی ؟ :|
 میدونم دیگه...

منبعت کودوم خریه ؟ >_<
یکی داره به همه خبر میده من عاشق کیم :|
ولی اشتباه میگه چون نمیدونین واقعا کیه^_^
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(25-09-2013، 21:51)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن بحث از   تخصص  ما خارج شدBig Grin

قبل رفتنم یه سر به وبلاگم بزنین روحم خیلی خیلی شاد میشه حالا نظرم نخواستیم Big Grin
مرسیBig Grin
ما رفتیم فعلن !!تا درودی دیگر بدرود !

خداحافظ ستی گله!!!!!
دوستت دارم تا بعد....HeartHeartHeart
(25-09-2013، 21:50)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 21:48)Luminous نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 21:46)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 21:44)Luminous نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 21:41)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیمیا؟؟؟؟؟
حالا واس چ؟؟؟؟؟

آفرین،درستش همینه......
فقط الآن افسوس میخورم ک اون موقع چرا یکی زدم الآن تو دلم مونده هیشکی نیس ک من الآن بزنمشcryingcrying

محمد خونس؟؟؟؟
برو اونو بزنBig Grin
الآن تنهای تنهام هیشکی نیcrying
قبل از اینکه بخواهی در مورد من و زندگی من قضاوت کنی-
اول کفشهایم را بپوش و در راه من قدم بزن
ماکان
یه چی بگو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: درکل.... تو هر کیو تو خیابون ، کوچه ، پارک ، حتی توالت میبینی ...میگی این فاطمس.... به هر حال .... اسکلی به مولا....!<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ בפּ ×> 54

Big GrinBig Grin خو خیلی ها شبیهش هستن یا واقعا اون هست!

نقل قول: فرید عزیز من شوخی نکردم ....
امروزم حوصله ی مسخره بازی های قبلمو ندارم...
که بخندم واقعا اینجا بو ی خیانت میاد.
هان!؟ کدوم خیانت!؟ Confused

نقل قول: چون کله خره >_<
دهن شما درد نکنه

نقل قول: مگه من گفتم هستی؟؟؟؟؟
نه! خدا نکنه
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Mason ، сÜтε Đévìł ツ
(25-09-2013، 21:53)Luminous نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 21:50)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفرین،درستش همینه......

محمد خونس؟؟؟؟
برو اونو بزنBig Grin

چرا؟؟؟؟
(25-09-2013، 21:54)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 21:53)Luminous نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفرین،درستش همینه......

محمد خونس؟؟؟؟
برو اونو بزنBig Grin

چرا؟؟؟؟
دیگه......................
قبل از اینکه بخواهی در مورد من و زندگی من قضاوت کنی-
اول کفشهایم را بپوش و در راه من قدم بزن
(25-09-2013، 21:55)Luminous نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 21:54)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محمد خونس؟؟؟؟
برو اونو بزنBig Grin

چرا؟؟؟؟
دیگه......................

خب میتونی خود زنی کنی!!!!!Big Grin

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان