امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ בפּ ×>

دیگه چه خبر؟؟Undecided
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ★BlAcK EvIl★
آگهی
(26-09-2013، 17:37)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خیل فوضولی خدایی
نگم چی میشه؟

hیچی نمیشِ راhت باش برام مhم نبود Big Grin

مهم نبود ؟ Big Grin
پس اسم من ندا بزغاله نیس Big Grin
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، sjmmc
(26-09-2013، 17:35)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا امضامو بخون خعلی باحاله

بترکی این khیلی اتماد ب سغف میkhاد ک من تو این مورد فغط و فغط تو این مورد ندارم Undecided
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط sjmmc
(26-09-2013، 17:38)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2013، 17:35)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بترکی این khیلی اتماد ب سغف میkhاد ک من تو این مورد فغط و فغط تو این مورد ندارم Undecided

هی مهسا معنی امضاتو بگو من یادم رفته انگلیسی کلن Big Grin
 سپاس شده توسط sjmmc
خالم داره میاد خونمون دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ בפּ ×> 114
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط sjmmc
درودDodgy

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
(26-09-2013، 17:38)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2013، 17:37)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خیل فوضولی خدایی
نگم چی میشه؟

hیچی نمیشِ راhت باش برام مhم نبود Big Grin

مهم نبود ؟ Big Grin
پس اسم من ندا بزغاله نیس Big Grin

کیسافط دیگ با من hرف نزنDodgyBig Grin
Channel
 سپاس شده توسط Mason
(26-09-2013، 17:39)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2013، 17:38)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی مهسا معنی امضاتو بگو من یادم رفته انگلیسی کلن Big Grin

چقد خواب میبینی دختر دیگه بسه
بیا از عاشقی برگرد دیگه بسه
اون تورو فراموشت کرد دیگه بسه
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Mason
(26-09-2013، 17:37)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه چه خبر؟؟Undecided

khبری نی میریم دانشگا میایم Undecided
Channel
 سپاس شده توسط sjmmc
خدافظی!!
حوصله ی هیشکیو ندارم!!
شاید بازم اومدم شایدم نیومدم...
شب جمعه ای چقد اینجا خلوته!! :|
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان