امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ בפּ ×>

(27-09-2013، 18:15)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-09-2013، 18:14)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-09-2013، 18:12)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خفافث
کسی با من حرف نمیزنه
می دونی چرا کسی باهات حرف نمیزنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون وقتی یکی این اواتارتو می بینه یک جوری میشه یک نگاه به اواتارت بنداز عزیز خودت یک جوری نمیشی باعث میشه تا بیننده ازت دوری کنه ولی من ازت دوری نمی کنم اواتارتو عوض کن یک چیزه قشنگ بزار اخه کیو دیدی هم چین اواتاری برای خودش بزاره خب حالا بگو یک چیزی تا بحرفیم DodgyDodgy:cool::cool:SmileSmileHuhHuh

چرا؟؟؟؟Idea
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ בפּ ×> 256
آگهی
رزی شمـآرتـو برآمـ بفرسـkaffe2
 سپاس شده توسط Mason
شانس آوردم شمارشو گرفتم اوففففففففففففففففف
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mason
(27-09-2013، 18:17)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـآرآ آوتـآر قبلیه بهتـر بـود،چِـرآ سآکِتـی؟

این خوشگِلتَره ..

مَن بِرَم دیه نَنَم وآیستآده بآلآ سَرَم میگه بُرو حَموم .. :|

بآی ..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، HEART♥DEVIL ، Mïņ̃†êR
س ل ا م دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط T A R A ، ★BlAcK EvIl★
شووری من رفتم....
خدافث
HeartHeartHeart
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(27-09-2013، 18:19)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-09-2013، 18:15)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-09-2013، 18:14)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-09-2013، 18:12)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خفافث
کسی با من حرف نمیزنه
می دونی چرا کسی باهات حرف نمیزنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون وقتی یکی این اواتارتو می بینه یک جوری میشه یک نگاه به اواتارت بنداز عزیز خودت یک جوری نمیشی باعث میشه تا بیننده ازت دوری کنه ولی من ازت دوری نمی کنم اواتارتو عوض کن یک چیزه قشنگ بزار اخه کیو دیدی هم چین اواتاری برای خودش بزاره خب حالا بگو یک چیزی تا بحرفیم DodgyDodgy:cool::cool:SmileSmileHuhHuh

چرا؟؟؟؟Idea

زارت
تازع
فرید عاشق این اواتاره
مگه نه خورزوخان؟؟؟
رزی آفـ کــرده خودشـو منـ میبینمـِشـSleepy

خیلـی بدی نـدآ بـآمنـ حرف نزنـIdea
 سپاس شده توسط T A R A ، Mason
تارا جونم میری hمام مواظب باش نیوفتی بچمون چیزیش بش میkhای من بیام؟HeartHeart
Channel
 سپاس شده توسط Mason ، T A R A
(27-09-2013، 18:17)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی خیلـی کصـآفـطـی...(:

منـ این همـه دوستـ دآرَمـHeart

بـآز کنـ بینمـ یه وقت میبینـی بـآهـآتـ کـآر شخصی دارمـ

اختیار داری :/

منم دوست دارم Heart

نه کار نداری ..
اگه داری تو یکی از موضوعام نظر بده :/

(27-09-2013، 18:21)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا جونم میری hمام مواظب باش نیوفتی بچمون چیزیش بش میkhای من بیام؟HeartHeart

خاک عالم :|||||||||||||
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، T A R A ، ღSηow Princessღ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان