28-09-2013، 22:53
هیچکی جواب سلاممو نمیده

|
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ בפּ ×> |
||||||||||||||||||||
28-09-2013، 22:53
هیچکی جواب سلاممو نمیده
![]() ![]() ![]() ![]()
عکسشم دیدم لامصب ه قیافه ی باشخصیتی داشت *^___^*
هی نازی تو هم عکستو بده :| (28-09-2013، 22:53)Evil star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بزغاله های دیگری به جمع نویسندگان بزغاله اضافه شدند ! TeSt :|
28-09-2013، 22:56
چـه خلـوتع امشـب -_-
کیسافت صفحه ی بعدی برام نمیا >_<
اومد :| برم لالا :| نازی عکستو نفرستی فسیلت میکنم *-_-* بای :| . . . . . . . . . . . . . .. . موهاهاها :|
28-09-2013، 22:59
عـوضی بـرا منـم نمیـومد (:
رممـو گـم کـردم همـه عکسـام تـوش بـود عکسـای نـازم (: بـه امیـد بزغـاله هـای بیشتـر (:
28-09-2013، 23:00
(28-09-2013، 22:59)Evil star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کیسافت میفرستی به من ربطی نداره >_<
28-09-2013، 23:03
بـاش عـوضی دربـارش تفکـر میکنـم -_-
کـابوس هـای خـوبی ببینـی (: بـآبـآی (:
(28-09-2013، 23:03)Evil star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. صب آن شدم پخ تو رو باید ببینما -_- چه کابوسی بد تر از دیدن تو در خواب ؟ {: امضا رو |: باع :| دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=98528 نازی کیسافت یه پخ دیه هم بده توش از این اواتارای خوشگلی که هی داری عوض میکنی باشه فهمیدی ؟ |: به قران تیکه تیکه ت میکنم اگه نفرستی واواتار میخوام |:
28-09-2013، 23:11
بـاش عـوضی فقـد آواتـار چـون فعلـا عکـس نـدارم -_-
آوآتـارا هـم دونـه 1تـ چنـد تـا بـدم ..؟ (: | ||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|