امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4>

(04-10-2013، 10:55)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2013، 10:53)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

497497
خوشمزه ست!
زبونمم صورتی کرد!Tongue

منم موخوام .. =(
برم بگم مامانم از اینا بخره دلتون اب
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 18

سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، اریلا ، T A R A ، τοxικ ، яᎧмιиα
آگهی
نقل قول: آفرین پسر خوب .. گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 18

وختی دیدمت تکلیفتو جلو چشمت روشن میکنم .. گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 18

توفی کن من حداقل تفه توءِ .. تصفیه شدست!گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 18
پس با بادیگاردام میام که کتک نخورمBig Grin بخوای تکلیفمو روشن کنی جیغ میزنم از مردم کمک می خوام! Tongue

دختره ی دیوونه!!!! دیگه بحث توف و آب دهان رو بذاریم کنار بچه ها حالشون بد میشهBig Grin
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط *Nafas* ، اریلا ، T A R A ، τοxικ ، яᎧмιиα
(04-10-2013، 10:55)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2013، 10:53)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

497497
خوشمزه ست!
زبونمم صورتی کرد!Tongue

منم موخوام .. =(

به فرید جونت بگو واسه ت بخره!497497497
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط T A R A ، τοxικ ، اریلا ، FARID.SHOMPET ، яᎧмιиα
(04-10-2013، 10:52)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: منم منم!

بارون که میاد من می پرم بیرون! خیلی قشنگه. اصن بوی بارون یه چیز خاصیه. نمی دونم چرا بارون میاد بیشتر ادما غمگین میشن و حس غمناکی دارن!

بارون بویِ مَنو میده بَله بَله .. Sleepy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط τοxικ ، اریلا ، FARID.SHOMPET ، *Nafas* ، яᎧмιиα
(04-10-2013، 10:55)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2013، 10:52)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بارون که میاد من می پرم بیرون! خیلی قشنگه. اصن بوی بارون یه چیز خاصیه. نمی دونم چرا بارون میاد بیشتر ادما غمگین میشن و حس غمناکی دارن!

اونا کم دارن!Sleepy
با فرید موافقم خیلی من هم همین احساس و دارم
^__^

سپاس شده توسط T A R A ، τοxικ ، اریلا ، FARID.SHOMPET ، яᎧмιиα
سلـــآم گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 18
 سپاس شده توسط T A R A ، اریلا ، FARID.SHOMPET ، pink lady ، τοxικ
نقل قول: منم موخوام .. =(

شکیبا باشSleepy

نقل قول: میخوای امتحان کنیگــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 18برو بگو من ایرانیم بعدم لباس سیاه بپوشگــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 18
من شوخی نکردم. جدی گفتم.
کسایی رو میشناسم که المان و اتریش زندگی می کنن. مشکلی هم ندارن اصن یه دوستی دارم باباش المانیه و مامانش ایرانی! خیلی سال هست که نژاد پرستی المانی ها تموم شده. درصد زیادی از مهاجرین اونجا ترک و ایرانی هستن.

سپاس شده توسط T A R A ، τοxικ ، яᎧмιиα
گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 18گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 18مامانم خرید
^__^

سپاس شده توسط τοxικ ، T A R A ، FARID.SHOMPET ، яᎧмιиα ، اریلا
فرید همه بستنی دارن منم میخوام .. >_<
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، τοxικ ، яᎧмιиα ، اریلا
نقل قول: بارون بویِ مَنو میده بَله بَله .. گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 18
چه ادکلنی میزنی؟!

نقل قول: فرید همه بستنی دارن منم میخوام .. >_<

من که بهت گفتم تو گفتی زوده! Dodgy

نقل قول: گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 18گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 18مامانم خرید
ستاره خانوم خالی نبند. مامانت انقد زود برات خرید ینی؟

سپاس شده توسط τοxικ ، яᎧмιиα ، T A R A ، اریلا

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان