امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4>

(04-10-2013، 10:59)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: منم موخوام .. =(

شکیبا باشSleepy

نقل قول: میخوای امتحان کنیگــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 19برو بگو من ایرانیم بعدم لباس سیاه بپوشگــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 19
من شوخی نکردم. جدی گفتم.
کسایی رو میشناسم که المان و اتریش زندگی می کنن. مشکلی هم ندارن اصن یه دوستی دارم باباش المانیه و مامانش ایرانی! خیلی سال هست که نژاد پرستی المانی ها تموم شده. درصد زیادی از مهاجرین اونجا ترک و ایرانی هستن.
کی گفت من شوخی کردمHuhمامان دوستم اونجا زندگی میکنه میگه اذیتش میکننUndecided
از نظر یک زن بی عیب ترین مرد دنیا پدرشه...
زن ذلیل ترین دنیا برادرشه....
مظلوم ترن مرد دنیا پدرشوهرشه...
خوشبخت ترین مرد دنیا شوهر خواهرشه...
قدر شناس ترین مرد دنیا دامادشه....

بی عاطفه ترین...
بداخلاق ترین...
وبدترین مرد دنیا شوهرشهگــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 19گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 19
 سپاس شده توسط τοxικ ، яᎧмιиα ، FARID.SHOMPET
آگهی
(04-10-2013، 11:00)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید همه بستنی دارن منم میخوام .. >_<
یک دونش برای من گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 19یک دونه برای تو تاراگــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 19
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 19

سپاس شده توسط τοxικ ، FARID.SHOMPET ، яᎧмιиα ، T A R A
(04-10-2013، 10:57)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بارون بویِ مَنو میده بَله بَله .. Sleepy
خودشیفتگی مزمن!Big Grin
(04-10-2013، 10:57)❤ setare ❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با فرید موافقم خیلی من هم همین احساس و دارم

اخ ببخشید منظورم شوما نبود!Confused
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، τοxικ ، яᎧмιиα ، T A R A
نقل قول: کی گفت من شوخی کردمگــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 19مامان دوستم اونجا زندگی میکنه میگه اذیتش میکننگــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 19
احتمالا یه شهر و یا منطقه ی خاص هست. یه قسمت هایی از شرق المان هنوز شهر ها و روستا هایی هست که مهاجران رو با استقبال نمی پذیرن.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط τοxικ ، яᎧмιиα ، T A R A ، اریلا
(04-10-2013، 11:00)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بارون بویِ مَنو میده بَله بَله .. گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 19
چه ادکلنی میزنی؟!

نقل قول: فرید همه بستنی دارن منم میخوام .. >_<

من که بهت گفتم تو گفتی زوده! Dodgy

نقل قول: گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 19گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 19مامانم خرید
ستاره خانوم خالی نبند. مامانت انقد زود برات خرید ینی؟
خونمون به سوپری خیلی نزدیکه
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، τοxικ ، T A R A ، اریلا
عموی من مغازه داره به منم کلی بستنی مفت میده حالا کی میخواد
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، τοxικ ، اریلا
(04-10-2013، 11:00)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بارون بویِ مَنو میده بَله بَله .. گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 19
چه ادکلنی میزنی؟!

مردونه ..kaffe2
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، τοxικ ، اریلا
درود بر همه!
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، τοxικ ، اریلا ، T A R A ، яᎧмιиα
نقل قول: خونمون به سوپری خیلی نزدیکه

ستاره خانوم شما مادرتو می فرستی بره بستنی برات بخره؟

نقل قول: عموی من مغازه داره به منم کلی بستنی مفت میده حالا کی میخواد
عموی من یه زمانی توی کارخونه ی جوراب بافی کار می کرد. برام جوراب مفتی میاورد از کارخانه می گفت اینا رو به کارکنان میدن Big Grin
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط τοxικ ، amirali * ، اریلا ، T A R A
(04-10-2013، 11:03)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2013، 10:57)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بارون بویِ مَنو میده بَله بَله .. Sleepy
خودشیفتگی مزمن!Big Grin
(04-10-2013، 10:57)❤ setare ❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با فرید موافقم خیلی من هم همین احساس و دارم

اخ ببخشید منظورم شوما نبود!Confused
بله؟ خوب من هم احساسمو گفتم میدونم با فرید بودی نه با من ولی گفتم احساس خودمو گفتمDodgy
^__^

سپاس شده توسط τοxικ ، FARID.SHOMPET ، اریلا ، яᎧмιиα

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان