امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.46
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

* شوخی سيتی *

(02-06-2012، 17:15)mahrokh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان شنیدم از جاهای بد بد سر درمیاری

یعنی چی
ممنون ستاره
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
پاسخ
 سپاس شده توسط AmItiSe
آگهی
(02-06-2012، 17:17)ERFAN JANG JO0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2012، 17:15)mahrokh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان شنیدم از جاهای بد بد سر درمیاری

یعنی چی
ممنون ستاره

پارتی... c24
دوسال وهشت ماهه که کنارهمیم Heart
پاسخ
 سپاس شده توسط AmItiSe
پارتی کدومه بابا
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
پاسخ
واییییییییییییییییییییییی عرفان میره پارتییییییییییییBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
cof cof
پاسخ
با منم؟
برو مارو سیاه نکن آقا عرفان.
مگه نه ستاره؟
دوسال وهشت ماهه که کنارهمیم Heart
پاسخ
 سپاس شده توسط AmItiSe
من کجا میرم پارتی بابا همین یه مهمئنی ساده رو بزور میگیرم
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
پاسخ
اره

ماهرخ جونم راست میگه

خودم با چشای خودم دیدمWink

بعد به ماهرخ جونم گفتم

دارم دروغ میگم ماهرخ جون؟ مگه این جوری نبود؟WinkWink
cof cof
پاسخ
 سپاس شده توسط خانوم گل
(02-06-2012، 17:22)setare82 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واییییییییییییییییییییییی عرفان میره پارتییییییییییییBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

پارتی کدومهcryingcrying
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
پاسخ
ماهرخ راست میگه خودم دیدمت اونبار انکار نکن عرفان. ماهرخ دیدمشاااSleepy نمیدونی چه تیپی بودBig GrinBig GrinBig Grin
Fuck
LiFE
پاسخ
منو باش چه عکسایی براتون گزاشتم بی معرفت ها حالا که این کار رو میگم که تو هر شب تا صبح میری مهمونی های اون جوری
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
پاسخ
 سپاس شده توسط خانوم گل ، AmItiSe

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان