امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4>

(04-10-2013، 16:36)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: هاع؟ :|

خیلی خری ! Big Grin

نقل قول: بذار دعوا کنن بهم دیگه فُش بدن 3:|
پس کاش دیروز میومدی که چند نفر فوش دادن و محروم شدن Angel

نقل قول: تــــــارا هـر وقتـ با همسرتونـ رفتین اینور اونـور یه عکس از خودتونـ بگیرین با بچــه ها آنالیز کنیمـگــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 101
25r30

کجـآشـ خنــده دآره؟؟Confused
 سپاس شده توسط T A R A ، FARID.SHOMPET
آگهی
اووففف منم راه بدین kaffe2
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، T A R A
(04-10-2013، 16:36)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس کاش دیروز میومدی که چند نفر فوش دادن و محروم شدن Angel
:3  
حیف

نقل قول: از من یاد کرده بودی و جانب داری با این که من ماه ها بود نبودم!

گُزگا :3
مره یاد نیه چی بوگفتم :3
همیشه با خودم فکر میکنم برای سکوت هم معنی مثبت هست هم معنی منفی!

یه بار می گیم سکوت علامت رضاست ..

یه بارم میگیم جواب ابلهان خاموشی است ..
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(04-10-2013، 16:37)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2013، 16:33)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تــــــارا هـر وقتـ با همسرتونـ رفتین اینور اونـور یه عکس از خودتونـ بگیرین با بچــه ها آنالیز کنیمـSleepy

ایشالا .. Sleepy

تا چشتون درآد .. Sleepy

میخــوای پیشه سروینـ وسهیل پتتو بریزمـ رو آب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Exclamation
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، T A R A
من امروز باید کتاب عربیه انسانی 2 رو تموم می کردم و واسه یکشنبه یکم اماده می شدم که فردا هم بخونم از عربیه 3 ولی هیچی نخوندم!!!

نقل قول: همیشه بالای برگه ی ازمون عربی نوشتم:

زنده باد ملی گرایی
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، T A R A ، Mason
جغدSleepy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 101
(04-10-2013، 16:39)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من امروز باید کتاب عربیه انسانی 2 رو تموم می کردم و واسه یکشنبه یکم اماده می شدم که فردا هم بخونم از عربیه 3 ولی هیچی نخوندم!!!

نقل قول: همیشه بالای برگه ی ازمون عربی نوشتم:

زنده باد ملی گرایی

من هنوز موندم ..
عربی در زندگی واقعی چه کمکی به ما می کنه ؟ kaffe2
 سپاس شده توسط T A R A ، FARID.SHOMPET
(04-10-2013، 16:40)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جغدSleepy

با کــی بـودی؟؟!
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
نقل قول: میخــوای پیشه سروینـ وسهیل پتتو بریزمـ رو آب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 101
تارا مواظب این باش! Confused

نقل قول: گُزگا :3
مره یاد نیه چی بوگفتم :3
شومپت!
این که قدر فرید رو ندونستین. وقتی فرید محروم می کرد و داشت یه مشت *** و... رو می ریخت بیرون از اینجا هیچکدومتون ازش پشتیبانی نکردید و بقیه داستان!

این :3 چیه داستانش؟!
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط T A R A ، ღSηow Princessღ
(04-10-2013، 16:39)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اووففف منم راه بدین kaffe2

کرگدنه هندی .. kaffe2
(04-10-2013، 16:39)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2013، 16:37)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2013، 16:33)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تــــــارا هـر وقتـ با همسرتونـ رفتین اینور اونـور یه عکس از خودتونـ بگیرین با بچــه ها آنالیز کنیمـSleepy

ایشالا .. Sleepy

تا چشتون درآد .. Sleepy

میخــوای پیشه سروینـ وسهیل پتتو بریزمـ رو آب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Exclamation

سروین همه چیو میدونه ..!
من که اَز سُهِیل نمیترسم.!Angel
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 101
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Mason ، FARID.SHOMPET

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان