امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4>

بچه ها شما از جغد نمی ترسین؟
اخه الان صباصون شده جغدBig Grin
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، AuTuMn ، PROOSHAT
آگهی
(05-10-2013، 18:14)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2013، 18:12)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2013، 18:10)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2013، 18:08)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصغر این زنت چرا نمیحرفه

ن ک تو همش در حال حرف زدنی...Dodgy

هانHuhمن این همه حرف میزنمHuhهانHuh

حالا چرا قیافتو اینجوری میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام ملی خوبی؟؟؟؟؟؟

هانHuhBig Grin
گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 173
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، сÜтε Đévìł ツ
نیایش زدی تو کار لایک دادناااااااااااااااااااااا چغد من منتظر این لایکا بودم cong
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط PROOSHAT ، сÜтε Đévìł ツ ، Adl!g+
(05-10-2013، 18:14)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2013، 18:12)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2013، 18:10)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2013، 18:08)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصغر این زنت چرا نمیحرفه

سلام ملی خوبی؟؟؟؟؟؟
سلام خوبم.
تو خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه خبر از درساBig Grin
قبل از اینکه بخواهی در مورد من و زندگی من قضاوت کنی-
اول کفشهایم را بپوش و در راه من قدم بزن
 سپاس شده توسط PROOSHAT ، сÜтε Đévìł ツ
(05-10-2013، 18:16)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصغر این زنت چرا نمیحرفه

سلام ملی خوبی؟؟؟؟؟؟

هانHuhBig Grin

هان و کوفت....Big GrinBig Grin

(05-10-2013، 18:17)Luminous نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصغر این زنت چرا نمیحرفه

سلام ملی خوبی؟؟؟؟؟؟
سلام خوبم.
تو خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه خبر از درساBig Grin

ایی بد نیستم....
درسا رو بیخیال...
ملی من ی کاری کردم
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط PROOSHAT ، Mïņ̃†êR ، AuTuMn
(05-10-2013، 18:15)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نهنه الان میام بخلت

بیا اسیسمممممممممممممممممممممممممممgrou
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، Mïņ̃†êR
(05-10-2013، 18:16)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیایش زدی تو کار لایک دادناااااااااااااااااااااا چغد من منتظر این لایکا بودم cong
زدم تو سپاس دادن
پارسی را پاس بدار (چه قدر هم پاس میداریمBig Grin)
 سپاس شده توسط PROOSHAT ، сÜтε Đévìł ツ ، PROOSHAT
(05-10-2013، 18:15)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2013، 18:14)Luminous نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2013، 18:11)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2013، 18:10)Luminous نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بچه ها....................خوبین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه خبرااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Tongue

سلام ملیکا خوبی خبری نی
مرسی عزیزم تو خوبی؟

خوبیم تو دوران نقاهت سرماخوردگی هستیم
منم سرما خوردمcryingcryingcryingcrying
قبل از اینکه بخواهی در مورد من و زندگی من قضاوت کنی-
اول کفشهایم را بپوش و در راه من قدم بزن
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=22881&pid=1132038#pid1132038

غزال جان برو اینجا اکس بچ ابجیمو گذاشتم بغول نیایش سپاس بدۀ جججججججج(رو ک نیست )fs10
Channel
(05-10-2013، 18:20)Luminous نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2013، 18:15)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2013، 18:14)Luminous نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2013، 18:11)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2013، 18:10)Luminous نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بچه ها....................خوبین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه خبرااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Tongue

سلام ملیکا خوبی خبری نی
مرسی عزیزم تو خوبی؟

خوبیم تو دوران نقاهت سرماخوردگی هستیم
منم سرما خوردمcryingcryingcryingcrying
خیلی بده سرفه های آنچنانیSad
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، сÜтε Đévìł ツ ، AuTuMn

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان