امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4>

تارآ........=((kaffe2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ
آگهی
(05-10-2013، 18:33)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2013، 18:32)Luminous نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2013، 18:30)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملی من با مایده آشتی کردم......Tongue
نمنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:229::4fv::89::89:

تقصیر نگین بودkaffe2
نگین کیهههههههههههه؟
گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 176
قبل از اینکه بخواهی در مورد من و زندگی من قضاوت کنی-
اول کفشهایم را بپوش و در راه من قدم بزن
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، Mïņ̃†êR ، PROOSHAT
(05-10-2013، 18:35)Luminous نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2013، 18:33)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2013، 18:32)Luminous نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2013، 18:30)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تقصیر نگین بودkaffe2
نگین کیهههههههههههه؟

وا تو نگینو نمیشناسیAngel(پابرهنه اومدم وسط بحث)Big Grin
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، AuTuMn ، сÜтε Đévìł ツ
(05-10-2013، 18:35)Luminous نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تقصیر نگین بودkaffe2
نگین کیهههههههههههه؟

خنگه همون ک تو کلاس ریاضی بود دیگه....
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط PROOSHAT ، Mïņ̃†êR ، AuTuMn
نقل قول: نگین کیهههههههههههه؟
منم این سوال مشترکو دارم kaffe2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، PROOSHAT ، AuTuMn
(05-10-2013، 18:37)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: نگین کیهههههههههههه؟
منم این سوال مشترکو دارم kaffe2

اصغر تو دوستای منو نمیشناسی،خیلی بی غیرتی شوورم.......
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط PROOSHAT ، Mïņ̃†êR ، AuTuMn
کلا حالاکه به جواب ریسدم بای نمی تونم دل بکنم ای میکم خدافس هی نمی تونم برم حالادیگه تا این پیام رو می فرستم افلاین میشم ببینید میتونم؟
 سپاس شده توسط PROOSHAT ، сÜтε Đévìł ツ
(05-10-2013، 18:37)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تقصیر نگین بودkaffe2
نگین کیهههههههههههه؟

خنگه همون ک تو کلاس ریاضی بود دیگه....
چرااااااااااااااااااااااا؟ چ شد که باهاش آشتی کردی؟؟؟؟؟؟؟/
قبل از اینکه بخواهی در مورد من و زندگی من قضاوت کنی-
اول کفشهایم را بپوش و در راه من قدم بزن
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، PROOSHAT
نقل قول: اصغر تو دوستای منو نمیشناسی،خیلی بی غیرتی شوورم.......

میشناسم میشناسم ConfusedConfused

میkhاستم تورو امتhان کنم Sleepy
Channel
 سپاس شده توسط PROOSHAT ، сÜтε Đévìł ツ ، AuTuMn
(05-10-2013، 18:39)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلا حالاکه به جواب ریسدم بای نمی تونم دل بکنم ای میکم خدافس هی نمی تونم برم حالادیگه تا این پیام رو می فرستم افلاین میشم ببینید میتونم؟

آفرین نتونستیBig Grin

هع چه ساکت شد

من دیگه میرم هیچکس حرف نمیزنه همش دارم خودم پست میدم خداحافظتون باشه
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، AuTuMn ، Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان