امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4>

(06-10-2013، 22:20)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2013، 22:19)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2013، 22:16)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رفتم-___-
تا درودی دیگر بدرود-___-

EeEeEeEeEeEeEeEeEe
کجاع ؟ -________-

پی زندگی -___-
یه عمری بیکار بودی حالا میخوای بری پی رندگی 
(06-10-2013، 22:21)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ندا من دغط نکرد بودم آواتارت لباس ندارۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀ
دیوانه لباس سفیدشو نمیبینی ؟؟/ Big GrinBig Grin
 سپاس شده توسط M.K.N ، Mïņ̃†êR
آگهی
من برم؟ -___-
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Mason ، Mïņ̃†êR
تست >_<

(06-10-2013، 22:27)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم؟ -___-
نوچ -_______________-

چه اواتاار ناری دارم من Heart
(06-10-2013، 22:26)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

DBig Grin

بی کار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟0__________0
اصن داغونم کردی با این حرفت -___-
تا 11:15 میمونم بعد میرم -___-
 سپاس شده توسط Mason ، Mïņ̃†êR
نقل قول: دیوانه لباس سفیدشو نمیبینی ؟؟/

اون ک ی تیکس بغیشو ندیدۀ بودم

نقل قول: من برم؟ -___-
ن با اون کارت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mason
(06-10-2013، 22:30)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2013، 22:26)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

DBig Grin

بی کار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟0__________0
اصن داغونم کردی با این حرفت -___-
تا 11:15 میمونم بعد میرم -___-
شوخی کردم -_-
خو بمون دیه -_-
(06-10-2013، 22:32)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوخی کردم -_-
خو بمون دیه -_-

15 مین بیشتر میمونم دیگه :|

(06-10-2013، 22:31)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن با اون کارت

همین الان میرما -___-
 سپاس شده توسط Mason
(06-10-2013، 22:33)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2013، 22:32)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوخی کردم -_-
خو بمون دیه -_-

15 رب بیشتر میمونم دیگه :|

شی شی ؟؟؟؟؟ >_<
 سپاس شده توسط M.K.N
من دچار اختلال شدم خواهش میکنم کمکم کنین این دختره از آخر کجاییه؟-_-

Bio: من هلن هستم14سالمه♣
زمستونا تو تبریز و تابستونا تهران یا خارج از کشورهستم•○
من همه ی حیوونا رو دوس دارم♥
و فکر کنم تو این انجمن از همه بیشتر من حیوانات داشتم و هر چی بگین نگه داشتم که الان تازه بایه میلیون گربه ی پرشینم مونده و سگ گیرت دنم که اسمش سزاره و لاکپشتم و همسترم و کاسکوم که در حد مرگ دوس داشتم تازه فوت کرد...♦
از نمونه دولتی قبول شدم♠
غذا های مورد علاقه ی من ژاپنیه چون تو بچگی چند سالی اونجا بزرگ شدم و عشق مسافرتم و حدود نصف دنیا رو گشتم و اسمم به خاطر این خارجیه چون تو انگلیس به دنیا اومدم♠♠گیتار و پیانو می زنم و زدنم حرف نداره♥♠
شناگر و والیبالیست هم هستم☻
به زبان های انگلیسی و فرانسه و المانی و ژاپنی مسلط هستم♦
من دختر افسرده ای هستم و از زمان دیدن سریال anotherتصمیم گرفتم اینطور بشم(مثل میساکی می)
خواننده های مورد علاقه ام -انریکه -کتی پری-وان دایرکشن-بیق تایم روش-جیلو-2ne1-بوا♥♥♥
عاشق امو و علامت پیس و پانک و monster highهستم و به خاطره another اگه بگیم...خودکشی ه می کنم♥♥♥
و بهترین دوستم تو ین انجمن که خیلی هم دوستش دارم و هم با نمکه و هم زیباAVA JOON هستش♥♥
اینم اخر می گم که به کسی بر نخوره ولی دختر پولداری هستم☻☺
عاشق اینم که در اینده خواننده شم☺
و اینو جدی میگم که به خاطره ساکاکیبارا کویچی جدی خودکشی میکنم و ...♥♥
خیلی خیلی ممنون که به پروفایلم سر زدید کاری داشتید پ خ بدید♥
 سپاس شده توسط Mason
(06-10-2013، 22:34)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2013، 22:33)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوخی کردم -_-
خو بمون دیه -_-

15 مین بیشتر میمونم دیگه :|

شی شی ؟؟؟؟؟ >_<

الان این چه ربطی داشت؟-___-
 سپاس شده توسط Mason

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان