امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4>

(07-10-2013، 21:03)hossein... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2013، 21:00)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اَه اَه اَه :|

(07-10-2013، 20:59)hossein... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2013، 20:57)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2013، 20:56)hossein... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهسا یکی  بهت فش داد منم محکم با دهن زدم پشت دستش

شما نمیخواد طرفه منو بگیری
مگه من خودم افلیجم؟؟
بعدم ندا با تو بود بورو طرف خودتو بگیر Dodgy
خاکبر سر من خر که دارم از خری مث تو دفا میکنم

تو تیزهوشان درس میخوتنی عــآیـآ ؟ (:
چه قد تو باهوشی اخه حیفه همچین استعدادی هدر بره (:
من اگه تیز هوشان برم تو تنها میمونی عین خر

خر ینی بزرگ (:
ممنون از تعریفت (:
نه ممنون من به مدرسه ی استثناها که میرم راضیم (:
 سپاس شده توسط pink devil ، сÜтε Đévìł ツ
آگهی
(07-10-2013، 21:03)hossein... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2013، 21:00)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اَه اَه اَه :|

(07-10-2013، 20:59)hossein... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2013، 20:57)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2013، 20:56)hossein... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما نمیخواد طرفه منو بگیری
مگه من خودم افلیجم؟؟
بعدم ندا با تو بود بورو طرف خودتو بگیر Dodgy
خاکبر سر من خر که دارم از خری مث تو دفا میکنم

تو تیزهوشان درس میخوتنی عــآیـآ ؟ (:
چه قد تو باهوشی اخه حیفه همچین استعدادی هدر بره (:
من اگه تیز هوشان برم تو تنها میمونی عین خر

هعوی
به ندا توهین کنی بامن طرفی
BEST~BOY تویی حسین؟؟؟
هووف
الان دیگه میرم تو دیوار Dodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 313
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ
هُوی!:|
حسین جان .. تا محرومت نکردم ببند دره گالَرو!
بی شخصیت!
اومدی نِت احساس گندگی بهت دس داده؟! :|
خــط زدنِ مَـــن ، پـایــآنِ من نبـــود !!!
آغـــاز بی لیاقتـــیِ تـو بــود!
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، Mïņ̃†êR
(07-10-2013، 21:04)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2013، 20:59)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود...

درود به اون شرفت انرژیم بیاد طرفت! (:
فریـــــــــــــــد داشی؟! >__________<
رُزی من مشکوکم؟!گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 313
عامو فرید چرو چیزی نمیگه؟!>____<
مهسایم؟! ^_^ ♥
رُزی؟!♥
چه خبر؟!
اینقد مشکوک بازی در نیارین!>_<

من اینو نمی شناسمی >_<
هر طرف عکس تو روبروی منه چشمای آسمون باسه دیدن کمه(نویز)
 سپاس شده توسط .. ReZa ..
(07-10-2013، 21:01)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2013، 20:59)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید خفقــآن گرفتـه است هَمـی!-_-
ماکان چیزری نمیگویـد همـی!-_-
غریبـه ای آشنا در جمـع است ، همـی .. -_-
رُزی و مهسـآ بسیـآر مشکوکند همـی! (:

تو که مشکوک تری -_-

(07-10-2013، 21:01)hossein... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2013، 20:57)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2013، 20:54)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این کیه؟؟؟
یا ابرفضر

ببند اون دهنتو -_-
تو بزنی پشت دهن من ؟ (:
ببنم اصن قدت میرسه بخوای بزنی :|
عمو کلاس چندی ؟ ببند در غاله رو بو شیر خفم کرد

تو چن سالته خاله ؟ (:
2 سال ؟ (:
آخی هنو مهد کودکم نرفتی که ):  
من اگه خاله ای مث تو داشتم که خودم زنده به گور میکردم گوساله نوپا
ترجیح میدهم در خیابان با کفشهایم راه بروم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بنشینم و به کفشهایم فکر کنم....
بوغ بوغ من اینجا نیستم اومدم ابراز وجود کنم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، .. ReZa ..
(07-10-2013، 21:05)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هُوی!:|
حسین جان .. تا محرومت نکردم ببند دره گالَرو!
بی شخصیت!
اومدی نِت احساس گندگی بهت دس داده؟! :|

این کیه مرمر؟؟؟
ای پی شو چک کن
گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 313
چی شد؟!>______<
شیوایم .. وجودت را احساس میکنم همی! ♥
به قولِ تارا ..
اوه اوه!-_-
خــط زدنِ مَـــن ، پـایــآنِ من نبـــود !!!
آغـــاز بی لیاقتـــیِ تـو بــود!
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، FARID.SHOMPET ، Mïņ̃†êR
من رفتم شام تا درودی یگر بدرود (:
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Mason ، сÜтε Đévìł ツ ، pink devil ، .. ReZa .. ، ★BlAcK EvIl★ ، FARID.SHOMPET ، Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان