امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4>

(07-10-2013، 21:36)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان بشنو

باز به روش خندیدم -___-
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
آگهی
(07-10-2013، 21:32)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من شرمندم ولی بچۀ از سر بدنیا میاد بایگــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 322گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 322
خانوم باهوش همه مانند شما طبیعی به دنیا نیومدن. یه چیزی به نام سزاریین هم هست.

سزارینم با پا نیست آkh ابتدا سر بچرو میگیری بدش میاریش بالا بد بلافاسلۀ بند نافو میبری گیرۀ میزنی ک khون از دست ندۀ البتۀ سزارین برای بچۀ یک شوک است چون بدون اینکۀ وغطش باشۀ بچرو بدنیا میارن و بچۀ مترسۀ و گلاب بروی hمتون دستشویی میکنۀ و سزارین بدترین امل جراhیۀ چون 7 لایۀ از شکم پارۀ میشۀ (کلاس تشریh) بای
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mason
(07-10-2013، 21:38)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2013، 21:33)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2013، 21:32)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من شرمندم ولی بچۀ از سر بدنیا میاد بایگــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 322گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 322

اِ منم سزارین شدم :|
 پولداریه دیگه....! تووووووف بهت زندگی.....!:ngh:

خداااایا >_<
 سپاس شده توسط .. ReZa ..
(07-10-2013، 21:38)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ﺁﺧﺮﯾﻦ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﻋﺸﻘﻬﺎﯼ ﺍﻣﺮﻭﺯﯼ : ..
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

ﺍﺳﻢ ِ ﺍﻭﻥ ﻋَﻨــــﻮ ﺟﻠﻮ ﻣﻦ ﻧﯿﺎﺭ ! :|
 گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 322

یا ابلفضل....!
 سپاس شده توسط M.K.N
(07-10-2013، 21:38)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خونه عمه شجاع -__-

بودی حالا :|
راستی شیوا کو؟:|
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Mason
نقل قول: به خدا این مال خیلی وقت پیش بود من نمیدونم چجوری الان از تعلیق در اومده

من در آوردم! یکی تو و یکی هم کس دیگه ای که اونم مدیر ازمایشی هست خیلی خیلی زیاد تعلیق میکنید. نکن این کارو. همون اخطار کافیه. تعلیق واسه کاربرایی هست که یارو برای نمونه 10 تا تاپیک بی کیفیت و یا مسخره در روز میذاره و مجبورید تا یک هفته تعلیقش کنید و یا کسی که فوش میده و به درگیری ادامه میده رو باید چند ساعتی تعلیق کنی.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

(07-10-2013، 21:39)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سزارینم با پا نیست آkh ابتدا سر بچرو میگیری بدش میاریش بالا بد بلافاسلۀ بند نافو میبری گیرۀ میزنی ک khون از دست ندۀ البتۀ سزارین برای بچۀ یک شوک است چون بدون اینکۀ وغطش باشۀ بچرو بدنیا میارن و بچۀ مترسۀ و گلاب بروی hمتون دستشویی میکنۀ و سزارین بدترین امل جراhیۀ چون 7 لایۀ از شکم پارۀ میشۀ (کلاس تشریh) بای
 لا مصب ..... خ بذار.....!!! روانی شدم....Dodgy
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
نقل قول: راستی شیوا کو؟:|

دارم پروپوزالم واسۀ پسفردا درست میکنم باید برم ارایۀ بدم استرس دارمی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط M.K.N
(07-10-2013، 21:37)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2013، 21:35)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا ماکان انقد تعلیق نکن کاربرا رو! تعلیق کردن برای شرایطه ویژه هست!

به خدا این مال خیلی وقت پیش بود من نمیدونم چجوری الان از تعلیق در اومده
قشم نخور کیسافت.......

وااایی ببخشید معذرت، فکر کردم فریده..........

الآن باز اخطار میدهConfused
(07-10-2013، 21:40)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2013، 21:38)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خونه عمه شجاع -__-

بودی حالا :|
راستی شیوا کو؟:|

طبقه بالا =/
 سپاس شده توسط M.K.N ، Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان