امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4>

(08-10-2013، 15:26)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوستان وقتی اینو بخونین میفهمین که
وان دایرکشن منو دوست دارن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=63207
هوی حرف نزن وان دایراکشن ......
همشون متهلن مخصوصا زین و نایلBig Grin
آگهی
(08-10-2013، 15:30)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: 2 ماه و 2 هفته و 5 روز (:

ماکان 2ماhبیشترۀ ۀاااااااااااااااااااااااااا ما از ماhرمزون باhم بودیم کی بود؟من آلزایمر دارم اسولا ان چیزارو یادداشت میکنم ولی یادم رفتۀ بنویسم الان شدیدا گیج شدم:ngh:

منم که نوشتم از 2ماه بیشتر بود (:
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(08-10-2013، 15:30)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: 2 ماه و 2 هفته و 5 روز (:

ماکان 2ماhبیشترۀ ۀاااااااااااااااااااااااااا ما از ماhرمزون باhم بودیم کی بود؟من آلزایمر دارم اسولا ان چیزارو یادداشت میکنم ولی یادم رفتۀ بنویسم الان شدیدا گیج شدم:ngh:

نقل قول: الان این ینی چی؟؟

گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 339
هان؟؟
نمیفهمم Confused
خدافص همگی میرم سینما
باییییییی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط عشقم 2afm ، .. ReZa .. ، M.K.N ، Mïņ̃†êR ، ☆★ super star★☆
غزال نروووووووووووووووووووووووووووووووووووو
Channel
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ
(08-10-2013، 15:33)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافص همگی میرم سینما
باییییییی
 چه پولدار....!Sleepy
(08-10-2013، 15:35)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2013، 15:33)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافص همگی میرم سینما
باییییییی
 چه پولدار....!Sleepy
پولدارDodgy
ادم بره سینما ینی پولداره؟
 سپاس شده توسط عشقم 2afm ، .. ReZa ..
نقل قول: منم که نوشتم از 2ماه بیشتر بود (:

اوکی اوکی ولی باید برم فک کنم زمان دغیغش یادم بیاد بkhایم سالگرد بگیریم نیاز میشۀ

نقل قول: هان؟؟
نمیفهمم

hیچی گلم داشتم شوkhی میکردم باhات گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 339
Channel
 سپاس شده توسط .. ReZa .. ، M.K.N
(08-10-2013، 15:32)barbara 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2013، 15:26)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوستان وقتی اینو بخونین میفهمین که
وان دایرکشن منو دوست دارن
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=63207
هوی حرف نزن وان دایراکشن ......
همشون متهلن مخصوصا زین و نایلBig Grin

شما بخون با دلیل منطقی( ریاضی)بهت ثابت میشه
(08-10-2013، 15:37)barbara 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2013، 15:35)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافص همگی میرم سینما
باییییییی
 چه پولدار....!Sleepy
پولدارDodgy
ادم بره سینما ینی پولداره؟

خخخخخخخخخ خدا نکشتت باربارا.مردم از خندهBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
حالم خوب است,نگران دلتنگی ها و بی قراری هایم نباش.
همین که بدانم به یادم هستی کافیستHeart
 سپاس شده توسط .. ReZa ..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان