امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4>

(08-10-2013، 16:09)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2013، 16:07)barbara 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2013، 16:05)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2013، 16:03)barbara 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2013، 16:00)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینو راس میگه... شما حتما اقدام کن....Smile
برید خودتونو مسخره کنید همسایمونهDodgy
 باشه..... راستی بچه ها جنیفر لوپز دوست دختر منه ...!!!!

(08-10-2013، 16:03)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2013، 16:02)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا یکم سپاس بدین ..... تنبلا.....Dodgy

چش نداشتی ببینی دارم میرم سینما؟؟؟DodgyDodgyDodgyDodgy
 به سینما رفتن تو چیکار دارم.... سپاس بده....! Dodgy
تشریف ببر ت فیس بوک ببین تتلو کجا زندگی میکنه بعد ضر بزن

بچه هفتمی
تو زر بزن Dodgy
مگ تتلو کیه یه جوری میگن انگار جنیفر لوپزه اونم ی ادم معمولیه
 سپاس شده توسط .. ReZa ..
آگهی
اصاب ادمو بهم میریزن Dodgy
یه رب دیه میام Dodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 346
(08-10-2013، 16:04)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2013، 16:00)barbara 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2013، 15:58)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2013، 15:43)barbara 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2013، 15:37)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما بخون با دلیل منطقی( ریاضی)بهت ثابت میشه
زین برا دوستم پارمیداس
هری واسه دوستم نگین
نایل واسه دوستم ویکی
لوییس واسه خودم
لیم واسه دوستم مریم 
اینا همشون وقتشون پره خیال بافی نکن

حرف نزن لویی مال خودمهDodgy
کیصافت ضر نزن:|

دهنتو ببند.
از همون اول که همه کشته مرده ی زین و هری بودم من لویی رو دوست داشتم
نگاه کن !
زین مال منه !
لویی مال فاطمه!
بقیشونم مال منو فاطمه و ایسانه!
تو خدتو دوستای چلمنگتو این وسط جا نکن! 
وگرنه بد جور حالتو میگیرم!AngryAngryAngry
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
من میرم بچۀ hا فلا بای
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط .. ReZa .. ، M.K.N
(08-10-2013، 16:10)عشقم 2afm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مایکل جکسون دوس پسرمهBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 پس تو کشتیش.... ای ناقلا.....!Big Grin
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، عشقم 2afm
(08-10-2013، 16:10)عشقم 2afm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لوئیس تاملینسون هم نامزد منه

(08-10-2013، 16:11)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2013، 16:04)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2013، 16:00)barbara 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2013، 15:58)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2013، 15:43)barbara 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زین برا دوستم پارمیداس
هری واسه دوستم نگین
نایل واسه دوستم ویکی
لوییس واسه خودم
لیم واسه دوستم مریم 
اینا همشون وقتشون پره خیال بافی نکن

حرف نزن لویی مال خودمهDodgy
کیصافت ضر نزن:|

دهنتو ببند.
از همون اول که همه کشته مرده ی زین و هری بودم من لویی رو دوست داشتم
نگاه کن !
زین مال منه !
لویی مال فاطمه!
بقیشونم مال منو فاطمه و ایسانه!
تو خدتو دوستای چلمنگتو این وسط جا نکن! 
وگرنه بد جور حالتو میگیرم!AngryAngryAngry

مرسی ساپورت:cool::cool::cool::cool:
 سپاس شده توسط .. ReZa ..
زین هم شوهر منه!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، .. ReZa ..
(08-10-2013، 16:11)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس تو کشتیش.... ای ناقلا.....!Big Grin

اره گفت اگه شمارتو ندی رگمو میزنمcryingcryingcryingcryingTongueTongueTongue
حالم خوب است,نگران دلتنگی ها و بی قراری هایم نباش.
همین که بدانم به یادم هستی کافیستHeart
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، .. ReZa ..
(08-10-2013، 16:11)barbara 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2013، 16:09)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2013، 16:07)barbara 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2013، 16:05)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2013، 16:03)barbara 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برید خودتونو مسخره کنید همسایمونهDodgy
 باشه..... راستی بچه ها جنیفر لوپز دوست دختر منه ...!!!!

(08-10-2013، 16:03)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چش نداشتی ببینی دارم میرم سینما؟؟؟DodgyDodgyDodgyDodgy
 به سینما رفتن تو چیکار دارم.... سپاس بده....! Dodgy
تشریف ببر ت فیس بوک ببین تتلو کجا زندگی میکنه بعد ضر بزن

بچه هفتمی
تو زر بزن Dodgy
مگ تتلو کیه یه جوری میگن انگار جنیفر لوپزه اونم ی ادم معمولیه

برو بابا
گور بابا ننشون
از تتلو فوق العاده متنفرم

اه اینجوری؟؟
انریکه پسر عممه DodgyDodgyDodgy
 سپاس شده توسط .. ReZa ..
خانوم عشقم 2afm ت که میدونی من کجام وقتی تشریف اوردی کنسرت امیر معلوم میشه کی راس میگه کی دروغ:|
 سپاس شده توسط عشقم 2afm ، .. ReZa ..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان