امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4>

(08-10-2013، 16:26)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

khلوت کنید ببینم ملت دستشون ب گوشت نمیرسۀ سرش دوا میکنن

میرسه خوبم میرسه بهتون ثابت میکنمSleepy
آگهی
(08-10-2013، 16:25)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2013، 16:22)barbara 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2013، 16:15)عشقم 2afm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باربارا جونم من باور کردم.خواستم یه ذره شوخی کنم.
به دل نگیر عقشمBlushBlushBlushBlush
اره جون خودت فعلا ت لیست سیاه باش جات خوبهDodgy
چه قدر تو ادم مزخرفی هستی!یه کم از اون محبته تو کلت نیست!ای شیطونه میگه بزنم...
 چه خشن....!!Confused
گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 350
 سپاس شده توسط عشقم 2afm
(08-10-2013، 16:28)عشقم 2afm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2013، 16:26)barbara 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2013، 16:24)عشقم 2afm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2013، 16:22)barbara 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2013، 16:15)عشقم 2afm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای وای ترسیدمSleepySleepySleepySleepy
میخواستم درت بیارم:|
باشه همون جا بمونDodgy

دلت میادcryingcryingcrying
بابا چرا بی جنبه شدی خودم میدونستم تتل همسایتونهSleepySleepy
از کجا؟؟
 سپاس شده توسط عشقم 2afm
(08-10-2013، 16:27)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاغا نسخه بعدیو نمیزنین؟؟

مسئول تالار نیست -___-
توجه کردین مدیرایِ گفت و گو از همه کمتر میان :|
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(08-10-2013، 16:28)عشقم 2afm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2013، 16:26)barbara 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2013، 16:24)عشقم 2afm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای وای ترسیدمSleepySleepySleepySleepy
میخواستم درت بیارم:|
باشه همون جا بمونDodgy

دلت میادcryingcryingcrying
بابا چرا بی جنبه شدی خودم میدونستم تتل همسایتونهSleepySleepy
عزیزم اینقدر منت اینو نکش ارزششو نداره،داره خرت میکنه!تو هم که میشی!
 سپاس شده توسط عشقم 2afm
(08-10-2013، 16:29)barbara 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2013، 16:27)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2013، 16:24)barbara 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2013، 16:20)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب دیگه سکوت علامت رضاست.ینی دیگه لوئیس مال منه حرفی هم نمیمونهTongue
من جاستینو دوس دارم وان دایر اکشن برا دوستامن

خو آدم عاقل
خواهر گلم
دوست خوبم
تو که نه لویی رو میشناسی نه وان دی رو دوست داری چرا الکی حرف میزنیDodgy
من میشناسمشون چون دوستام شبانه روزی دارم دربارشون حرف میزنن منم فقط خواستم از دوستام دفاع کنم

خو پس برای چی میگی لویی مال تویه؟
تعداد ارسالهایی که شوماها تو اینجا دارین خاله!Big Grin
الهـــــــی شی شیییییییییییییییییییییی!
اووووووف امروزم باید برم خریت کنم!
اه!Dodgy
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط M.K.N ، Mïņ̃†êR
نقل قول: kiana.m

شما گلم ناجور سبت میکنی Wink
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط M.K.N
میدونستم تو جردنهBlushBlushBlush
حالم خوب است,نگران دلتنگی ها و بی قراری هایم نباش.
همین که بدانم به یادم هستی کافیستHeart
سلام.
محو شد در جنگل انبوه تاریکی
چون رگ نوری طنین آشنای من
قطره اشکی هم نیفشاند آسمان تار
از نگاه خسته ابری به پای من

#فروغ_فرخزاد
 سپاس شده توسط .. ReZa .. ، عشقم 2afm

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان