امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄

تـــآرا بازمـ که پلـاسـ شـدی اینجـآ کـارو زندگـی نداری؟!Big Grin

سلـامـ
 سپاس شده توسط T A R A ، FARID.SHOMPET ، pink devil ، M.K.N ، сÜтε Đévìł ツ ، ~JaSmIn~
آگهی
نقل قول: هووووووف
دیروز رفتم آمپول زدم،زنیکه اینقد بد زده نمیتونم راه برم►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 43
Big Grin دبستان بودم یادمه یه دکتره از خواب پاشد امپور رو خیلی ناجور و محکم زد. قشنگ انگار که ترکش خمپاره بهم خورد! همش می گفتم آی آی آی مجبور شدم برم رو کوله عموم مانند این مجروح های جنگی.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط T A R A ، pink devil ، Mason ، ღSηow Princessღ ، сÜтε Đévìł ツ
(09-10-2013، 15:21)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: آوره هنوز دارمشون ..►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 43
هووووو! چرا نگاره ی خودمو خودتو برداشتی؟! Dodgy

تکراری شد خو=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 43
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
نـــــــــــع..

[sup][sub]☻امیرحسین☻[/sub][/sup]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Mason
(09-10-2013، 15:22)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن من قرم با همتون!cry girl

اوه اوه!-_-
خلط میکنی عشقم .. -_- ♥
خــط زدنِ مَـــن ، پـایــآنِ من نبـــود !!!
آغـــاز بی لیاقتـــیِ تـو بــود!
 سپاس شده توسط T A R A ، сÜтε Đévìł ツ ، FARID.SHOMPET
تـــآرا هرگونـه قهر کردنـ قیر مجاز میباشد شرمنده
 سپاس شده توسط T A R A ، FARID.SHOMPET
http://www.gallery.avazak.ir/albums/userpics/10172/1%20%2816%29~0.jpg
هر کسی اینو 

یا اینو
http://www.gallery.avazak.ir/albums/userpics/10172/1%20%2814%29~1.jpg

بذاره برا اواتارش من هر کاری براش میکنم :/
 سپاس شده توسط T A R A ، ₦!₮¥Д ، FARID.SHOMPET
(09-10-2013، 15:23)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 15:22)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن من قرم با همتون!cry girl

بـــــــــلـــــه...:|

دروغ نمیگم cry girl
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، M.K.N
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*!*karola*!* ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
aclic ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
F A R I D ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Luminous ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
MAKAN ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امیررضا* ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ღSnow Princessღ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
₦!₮¥Д ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ ، 3 مهمان

امیر رضا مگه نرفت کلآس زبآن؟!
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
نقل قول: تکراری شد خو=/

خوبه دو روز بود ها! Exclamation

هر جور دوست داری عزیزم. هرچی خواستی بذار ولی عکسای ناجور نذارBig Grin

نقل قول: اقتصاد ؟ 0_o
آره. انسانی ها سال دوم دبیرستان اقتصاد دارن و سال سوم المپیاد فلسفه و ادبیات.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Mason ، T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان