امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄

(09-10-2013، 15:51)Luminous نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 15:47)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 15:43)Luminous نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود ب همگیBlush

سلام عزیزم......
چه خبرا؟

هیچ.....
تو چ؟؟؟؟؟
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
آگهی
تو یه روز سرد پیجامه گرمت رو می پوشی و می پری تو تختت
بالشت رو درست می کنی، پتو رو می کشی رو خودت
خودت رو اینور و اونور می کنی، یکمم خودت رو می کشی
حسابی که گرم شدی چشاتو می بندی که بخوابی …
یه دفعه می بینی چراغ اتاق رو یادت رفته خاموش کنی .. 
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، сÜтε Đévìł ツ
تــآرا جواب بده دیگـهDodgy
09124
اوله شمـارمـهDodgy
 سپاس شده توسط T A R A
(09-10-2013، 15:10)₦!₮¥Д نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من همون آیتین امــ ..

وآی،نتونستم وآرد حسآب قبلیم همون که بآ نام کاربریه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘ƝᏙЯÐ!ɳ✘   بود،بشم :|

فک کنم یکی وآرد حسابم شدع؛چون آخرین بآزدید تو پروفایلم آخرین بازدید: امروز 02:25 PM  ثبت شدع و جآلب اینکه من همون سآعت مدرسه بودمــ :|

دروغ میگهDodgyDodgy
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ
(09-10-2013، 15:53)✘ƝᏙЯÐ!ɳ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 15:10)₦!₮¥Д نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من همون آیتین امــ ..

وآی،نتونستم وآرد حسآب قبلیم همون که بآ نام کاربریه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کنم یکی وآرد حسابم شدع؛چون آخرین بآزدید تو پروفایلم آخرین بازدید: امروز 02:25 PM  ثبت شدع و جآلب اینکه من همون سآعت مدرسه بودمــ :|

دروغ میگهDodgyDodgy

ایتین ؟؟؟ :| Dodgy
چقد سکوتِ من معنــی داره!kaffe2
من و سکوتم میخوام مزدوج شیم .. kaffe2
خــط زدنِ مَـــن ، پـایــآنِ من نبـــود !!!
آغـــاز بی لیاقتـــیِ تـو بــود!
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، FARID.SHOMPET ، τοxικ ، *Nafas* ، ~JaSmIn~ ، ЯØறдητ!c✘ G!гL
نقل قول: وآآآآآآآآآآاای..

آن شد همون حسابم!

بهم پیام داد! Exclamation
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط τοxικ ، сÜтε Đévìł ツ ، ЯØறдητ!c✘ G!гL
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: ghazal.s، Luminous، mahshid**، MAKAN، mfire44، pink devil، ღSnow Princessღ، ♥AyLIn♥، ♥♥nafas♥♥، ✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖، ✘ƝᏙЯÐ!ɳ✘، 卐frist love卐، 1 مهمان

اوووووا رنگین کمونه........

رنگارنگه.....

پس از سال ها ویدا اومده اینجا
 سپاس شده توسط τοxικ ، ~JaSmIn~
(09-10-2013، 15:50)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی خری :|

مرسی!Blush
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Mason
(09-10-2013، 15:53)✘ƝᏙЯÐ!ɳ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من همون آیتین امــ ..

دروغ میگهDodgyDodgy
خفع شو..

روتو برم..

دروغگو هم شدیم./
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 52

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان