امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄

(09-10-2013، 16:55)گرگین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 16:53)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 16:50)گرگین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 16:48)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 16:46)گرگین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا مزدا 3 دارین:84::84:
UndecidedUndecided
مگه شما چی دارین انقد تعجب کردی؟

ما یه x33 Big Grin

ما یه sportage و IX35
یکی مال ددی یکی مال مامی.......

دادا هم پرشیا داره

بابام بهم گفته فعلا ماشین نمیخوای اما من میخوام یه پرشیاcryingcryingcrying
برات زوده........

دادای من۲۹ سالشه
آگهی
من ماشین میخوامدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 75
(09-10-2013، 16:57)گرگین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید این شیرازیا مشکل دارن دخترا اصفهانی واسه این پسرام تره خورد نمیکننBig GrinBig Grin

بابا ب پسرا اصفهان نمیشه رو داد من اصولا ب پیاده ها توجه نمیکنم پایین تر از پرادوام ک هیچی SleepyBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
(09-10-2013، 16:55)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با کفشِ اِکـُـو .. ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 75
وایی یبار با پریا داشتیم راه میرفتیم،یه آدم خوشتیپی دیدیم،فقط از پشت !Big Grin
هی غش میکردیم،هی نگاش میکردیم .. (دقت کنین فقط پشتشو میدیدیم !!! )
لامصب خیلی از پشت خوشگل و خوشتیپ بود .. موهاشم یَــک چیزی بود!►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 75
پریا وسط خنده هامون خورد زمین .. پسره روشو کرد بهمون .. عینِ عن بود قیافش! :| ..
پشتشو نبین -_-
عاقا بعضیاشون 6 تا تیکه هسن قشنگ از لباس تنگشون معلومه ^_____^
(09-10-2013، 16:57)گرگین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید این شیرازیا مشکل دارن دخترا اصفهانی واسه این پسرام تره خورد نمیکننBig GrinBig Grin
مشکل عمته :|
(09-10-2013، 16:58)*Armila* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 16:56)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مازیار فلاحی لاامصب نمن طفذارتبودم -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.8pic.ir/images/19044937623131923552.jpg
این مازیار فلاحیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Huh

پست قبلیم که خودتم سپاس دادی :|||
 سپاس شده توسط pink devil ، Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET ، *Armila*
(09-10-2013، 16:57)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامانیییییییییییییییی؟

جونم نفســــــــــــــــــم؟! (: ♥-♥
فرید رفت .. -_-
خدافظ داداشی فرید! / -________________________-
خــط زدنِ مَـــن ، پـایــآنِ من نبـــود !!!
آغـــاز بی لیاقتـــیِ تـو بــود!
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET ، *Nafas*
(09-10-2013، 16:58)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 16:55)گرگین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 16:53)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 16:50)گرگین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 16:48)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

UndecidedUndecided
مگه شما چی دارین انقد تعجب کردی؟

ما یه x33 Big Grin

ما یه sportage و IX35
یکی مال ددی یکی مال مامی.......

دادا هم پرشیا داره

بابام بهم گفته فعلا ماشین نمیخوای اما من میخوام یه پرشیاcryingcryingcrying
برات زوده........

دادای من۲۹ سالشه

اهم واسه من زوده اختیار دارین بار اول که رفتم ازمون بدم قبول شدمBig Grin
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
نقل قول: کسی به من جواب نمیده►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 75►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 75
بیل گیتتس هم نمیتونه جواب تو رو بده.....! Confused
►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 75
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
نقل قول: شی شی نازن!

منو دیدی مرمر؟ندیدی؟Angel
Channel
 سپاس شده توسط pink devil
(09-10-2013، 16:58)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:  والا بخدا......!! خنده نداره حقیقته►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 75
برو دلت خوشه هآ Big Grin

نرضیه و رزی. با پسرای شیراز خوش باشین! هرچند که اینایی که میگید رو به دست نمیاریید!

بچه ها بدرود

خفه شو :|
 سپاس شده توسط pink devil ، FARID.SHOMPET ، *Nafas*
(09-10-2013، 17:01)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: شی شی نازن!

منو دیدی مرمر؟ندیدی؟Angel

نه ندیـــــــــــــدم!>_<
خــط زدنِ مَـــن ، پـایــآنِ من نبـــود !!!
آغـــاز بی لیاقتـــیِ تـو بــود!
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان