امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄

نقل قول: لینکشو ندارم:|

منم ک نمیتونم بدم تا ازم نخوایkaffe2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط M.K.N ، Mason ، сÜтε Đévìł ツ
آگهی
(09-10-2013، 20:01)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 20:00)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

:|

فـــآطی عشخم .. ^__^

تارا(:

خوبي عزيزم؟
 سپاس شده توسط T A R A ، сÜтε Đévìł ツ ، FARID.SHOMPET
(09-10-2013، 20:01)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 19:59)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 19:57)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بیشوور ..
حالا تقصیرارو میندازی گردنه من؟!►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 93
خودتی ..
آره دیگه. تقصیره تو هست! Angry مگه نگفتم بچه نمی خوام؟! این چیه پ!؟

AngryAngry
من قرم اصن .. !p343

اه اه اه این دوباره قَر کردو لوس کرد -_-
عاقا من برا پول گرفتن از بابامم لوس نمیکنم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 93

0_0

خفه شو (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Mason ، сÜтε Đévìł ツ ، Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET
(09-10-2013، 20:02)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 20:01)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 19:59)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 19:57)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بیشوور ..
حالا تقصیرارو میندازی گردنه من؟!►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 93
خودتی ..
آره دیگه. تقصیره تو هست! Angry مگه نگفتم بچه نمی خوام؟! این چیه پ!؟

AngryAngry
من قرم اصن .. !p343

اه اه اه این دوباره قَر کردو لوس کرد -_-
عاقا من برا پول گرفتن از بابامم لوس نمیکنم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

0_0

خفه شو (:

خفه نشو دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط T A R A ، Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET ، сÜтε Đévìł ツ
نقل قول: نـــــــه
فقط میخواستم ببینم چقدر تلاش میکنی :|
که تلاشت یه نصفِ زنگ هم طول نکشید :|

لو رفتم ConfusedConfusedConfused
Channel
 سپاس شده توسط M.K.N ، сÜтε Đévìł ツ
(09-10-2013، 20:02)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 20:01)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 20:00)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

:|

فـــآطی عشخم .. ^__^

تارا(:

خوبي عزيزم؟

اوهوم ^_^

تو خوبی؟! (:
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، βΑllεяiηΑ♡ ، Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET
(09-10-2013، 20:02)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاقا من با خودم عهد بستم به غیر از امبرجووون(غفور) با کسی ازدواج نکنم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، Mïņ̃†êR
(09-10-2013، 20:02)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون خودم پیدا کردم ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 93
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، Mason ، Mïņ̃†êR
پوووووووف

(برای یادآوری وجودم)Big Grin
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET
فاطی آجی خلو چلم الان دیگه واقعا مطمئنم خلو چلی Big GrinBig GrinHeartHeart
Channel
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، M.K.N ، сÜтε Đévìł ツ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان