امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄

هوووووووووووووف
طول میکشه >__<
سلام داشه گلم <__>
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 109
 سپاس شده توسط M.K.N
آگهی
(09-10-2013، 20:49)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونین دلم میخواد کدومتونو خفه کنم ؟ =/
منو؟
(09-10-2013، 20:49)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: کیا قرانو دور کردن؟

ها؟!
Huh
نقل قول: کیا قرانو دور کردن؟

من Angel

نقل قول: میدونین دلم میخواد کدومتونو خفه کنم ؟ =/

بازم من ConfusedConfused
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط M.K.N
(09-10-2013، 20:47)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن یه وضی!
بسملا :|

http://upload7.ir/images/70086937444714523999.jpg
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، امیررضا* ، ~JaSmIn~
نقل قول: دقت کردین:
جومونگ نمیدونست هموسو باباشه
یوری نمیدونست جومونگ باباشه
موهیول هم نمیدونست یوری باباشه
انگار نشناختن پدر تو ژن جومونگ بوده

اصن یه وضی►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 109►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 109►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 109
جومونگ نگا میکنی!؟ اصن من نگا نمیکنم. چرته. ادم وقت بذاره به جاش دو تا چیز درست و حسابی ببینه و یا کتاب های داستانیه بزرگی مانند شاهنامه بخونه.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط امیررضا*
(09-10-2013، 20:50)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من آیا!؟

همه بای بای کردن چرا!؟ جیش بوس لالا؟! این پیشی هم خوابیده کنار من.
منم یگ سگ داشتم اما بردنشcryingcryingcrying

باز خوبه دست یکی از فامیلامونه

اسمشم دنی بود

شناسنامه داشن
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(09-10-2013، 20:50)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من آیا!؟

همه بای بای کردن چرا!؟ جیش بوس لالا؟! این پیشی هم خوابیده کنار من.

نع :|
(09-10-2013، 20:50)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 20:49)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونین دلم میخواد کدومتونو خفه کنم ؟ =/

میدونم میخوای منو خفه کنی ولی پیام خصوصیاتو چک کنی میبینی فرستادم :|
نه بابا تو رو نمیگم که =/
 سپاس شده توسط M.K.N ، FARID.SHOMPET
نفــــ♥ــس؟؟؟ بتمــرگ ...(:

خُ

سَ لآم

شـیوآ
مآکآن
امیـرضـآ
ایمآن
فریـد
رزی
فـرید
مهـسـآ
و....(شیـ شیــ خوب شد؟؟؟)

سَ
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

سپاس شده توسط امیررضا* ، Mïņ̃†êR ، M.K.N ، T A R A ، *Nafas*
(09-10-2013، 20:51)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: دقت کردین:
جومونگ نمیدونست هموسو باباشه
یوری نمیدونست جومونگ باباشه
موهیول هم نمیدونست یوری باباشه
انگار نشناختن پدر تو ژن جومونگ بوده

اصن یه وضی►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 109►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 109►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 109
جومونگ نگا میکنی!؟ اصن من نگا نمیکنم. چرته. ادم وقت بذاره به جاش دو تا چیز درست و حسابی ببینه و یا کتاب های داستانیه بزرگی مانند شاهنامه بخونه.

اره تاحالا 4 بار کامل دیدمSleepy
(09-10-2013، 20:51)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 20:47)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن یه وضی!
بسملا :|

http://upload7.ir/images/70086937444714523999.jpg
زیباییWink
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(09-10-2013، 20:44)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 20:42)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به منم عکس بدین .. =/

تارا من عکس جدید دارم موخوای؟Angel

آورع .. -_-
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET ، *Nafas*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان