امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄

(09-10-2013، 21:44)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 21:40)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدرود

به خاطر من نه و لی به خاطر باب اسفنجی سپاس بزن

اگه دوسش داره

بدورد

برو دیگه!
به خاطر باب اسفنجــی!♥
تو هم برو  .. !
میرم میرم الانConfused

نمیدونستم ضخصیت منفی هستم

فقط به خاطر باب

cryingcryingcryingcrying

نه میمونم

چرا دوست دارید برم ؟زیا د حرف می زنمBig Grin
 سپاس شده توسط ᘐᗝᖇᘐᓰﬡ
آگهی
(09-10-2013، 21:45)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 21:43)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 21:41)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 21:36)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

kaffe2 احسان تو سه روز پیش قرار بود دیگه نیای اینجا! چی شد!؟ پس پسر خوب اگه ایجا می خوای باشی کمه کم این تاپیک نیا. هر بار اومدی حرف رایگان زدی و بس!
ديگه من بيام يا نيام بهت ربطي نداره Dodgy

خفه شو بینیم بــــــــــآآآآآآ!
بچه پررو!:|
میگم برو لالا کن ، این دنیای مجازی زیادی گندت کرده!
زِکـــــــــی ..
>_<
فرید و تارا و شیوا!>_<
هر کدومتون برین،بخدا دیگه دوستم نیستین .. :|
من با دختر جماعت دعوا نمي كنم پس=ساكت

پسر جماعت .. آب معدنی رو بریز همون جا که میســوزه .. آرعععع!(:
زر نزن !(:
تارایم برو به شوهرت بگو بیاد!>_<
شیوایم مینویسمت!(: ♥
خــط زدنِ مَـــن ، پـایــآنِ من نبـــود !!!
آغـــاز بی لیاقتـــیِ تـو بــود!
 سپاس شده توسط T A R A ، сÜтε Đévìł ツ ، ᘐᗝᖇᘐᓰﬡ ، Mïņ̃†êR ، Mason
فرید 0_0؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 131
 سپاس شده توسط ᘐᗝᖇᘐᓰﬡ ، pink devil ، Mïņ̃†êR
مثل اینکه کم کم داره لازم میشه منم دهنمو بازکنم و.جواب برخی زر زر های اضافی رو بدم.....
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط pink devil ، Mïņ̃†êR
نه شما شروع نكردين.من كردم ولي مرضيه و تارا دارن به جاهاي باريك ميكششنشDodgy
 سپاس شده توسط ᘐᗝᖇᘐᓰﬡ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
happy girl ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
pink devil ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♥AyLIn♥ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گرگین

خوب شد اون حرفو کارولا زد

خیلی بدینااااا
 سپاس شده توسط ᘐᗝᖇᘐᓰﬡ ، Mïņ̃†êR
(09-10-2013، 21:46)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 21:43)گرگین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 21:40)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 21:35)گرگین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داداش ماکان باربارا گناه داره خوب فقط نظاره گرهConfused

داداش منکه جوابتو تو خصوصی دادم -___-
همه کسایی که اینجان هم شاهدن که من چقدر بهشون گوشزد کردم ولی گوش نکردن -___-

بابامنم متوجهم اخه خوگنا داره صبح تاحالا داره عذاب میکشه اگه قول بده چی؟Undecided

میخواست به حرفش عمل کنه تاحالا کرده بود -___-
از این کاربرا که قول میدن زیادن ولی کو عمل؟-___-
اگه اونو از تعلیق در بیارین 40 درصد منو هم باید پس بگیرین Sleepy
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، M.K.N
(09-10-2013، 21:46)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کـــــــــــــــــیشه .. :|

حالا خوبه خودشم گفته نمیاد .. ((:
دلمون واسه 5 دیقه خوش بود .. :|
یه خورده فرید بهت رو داد گفتی شب میام .. :|

دیگه هم گم نشدیُ هر شب سره مارو میخوری
ساكتDodgy
[/quote]

میخوای بزنی منو؟! (:
►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 131
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، ᘐᗝᖇᘐᓰﬡ ، Mïņ̃†êR
(09-10-2013، 21:46)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 21:44)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 21:41)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرگه من! ..
زهره مار .. :|
(09-10-2013، 21:41)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 21:36)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

kaffe2 احسان تو سه روز پیش قرار بود دیگه نیای اینجا! چی شد!؟ پس پسر خوب اگه ایجا می خوای باشی کمه کم این تاپیک نیا. هر بار اومدی حرف رایگان زدی و بس!
ديگه من بيام يا نيام بهت ربطي نداره Dodgy
کـــــــــــــــــیشه .. :|

حالا خوبه خودشم گفته نمیاد .. ((:
دلمون واسه 5 دیقه خوش بود .. :|
یه خورده فرید بهت رو داد گفتی شب میام .. :|

دیگه هم گم نشدیُ هر شب سره مارو میخوری
ساكتDodgy

سوپر مارکت !
دسته ی راکت !
شما خفه شو تا تارا و من ساکت شیم!
بچه خوشگل!-_-
گُندِ ماکان منه قنت!-_- ((:
ماکان ببخشید اسمت اینجا اومد!Big Grin
خــط زدنِ مَـــن ، پـایــآنِ من نبـــود !!!
آغـــاز بی لیاقتـــیِ تـو بــود!
 سپاس شده توسط T A R A ، M.K.N ، Mïņ̃†êR ، ᘐᗝᖇᘐᓰﬡ
(09-10-2013، 21:46)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مخاطبین خاصم چرا ساکتین؟

چند چندی با خودت امروز؟Big GrinBig Grin
Channel
 سپاس شده توسط pink devil ، сÜтε Đévìł ツ ، M.K.N ، ᘐᗝᖇᘐᓰﬡ ، Mason

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان