امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄

اره با شمام(مهسا.....)
دل نبند که تش تـــلـــخـــیــــــــــــــه
میشی مثل من نفس تـــــــخلیــــــه -_-
آگهی
(10-10-2013، 11:26)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2013، 11:24)AMIR FORES نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی؟سلامتی؟

کی؟؟؟؟
من؟؟؟؟؟
بله مرسی

(10-10-2013، 11:26)* Exceptional girl * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2013، 11:16)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوی بت پ خ کردم ها دیدی؟؟؟
بهم بده عکستو

واسم چیزی نیومده کهHuh

تو شیوای؟؟؟؟؟؟؟؟؟Dodgy

بعله فک کنم تو منظورتhappy girlولی اسم منم شیواست
(10-10-2013، 11:32)* Exceptional girl * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2013، 11:26)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2013، 11:24)AMIR FORES نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی؟سلامتی؟

کی؟؟؟؟
من؟؟؟؟؟
بله مرسی

(10-10-2013، 11:26)* Exceptional girl * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2013، 11:16)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوی بت پ خ کردم ها دیدی؟؟؟
بهم بده عکستو

واسم چیزی نیومده کهHuh

تو شیوای؟؟؟؟؟؟؟؟؟Dodgy

بعله فک کنم تو منظورتhappy girlولی اسم منم شیواست

بله شیوا (اصغر ) رو گفتم Big Grin
شی شی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 149
الووووووووووووووووووووووو..................
(10-10-2013، 11:31)AMIR FORES نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره با شمام(مهسا.....)

یادم رفته بود تو لیست دوستانم بزارمت Big Grin

(10-10-2013، 11:35)AMIR FORES نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الووووووووووووووووووووووو..................

الووووو سلام
گوشو گوشو یه دیقه Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
صدات قشنگ نمیاد یکم بلند حرف بزن
(10-10-2013، 11:38)AMIR FORES نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صدات قشنگ نمیاد یکم بلند حرف بزن

گوشو گوشو
سلام!
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

اس بفرست اینجور نمیشه
کسی نبود؟؟؟؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان