امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘

(23-10-2013، 20:15)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: کسی هم برای اشتی و این چیز ها تلاش نکنه چون ناشدنی هست.

تلاش نکردم گفتم بخشیدمت ببخشش از بزرگان است قبلانم گفتم نیازی به دوستی یا اشتی بودن شما ندارم نه هم سنتونم نه کاری باهاتون دارم بدرود موفق در درس و زندگی باشد
شرمنده ابجي بزرگه جسارت ميكنم.
با شما نبود
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
آگهی
(23-10-2013، 20:18)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2013، 20:15)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2013، 20:14)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تــآرا دیشب دقیقا از سره کوچتون رد شدمـBig Grin

لامصب چرا نگفتی بیام دمه در؟Dodgy

تو نوین چرمـ کـآر داشتمـAngel

بعدشمـ باید میرفتمـ انقلاب کتاب تست بخرمـAngel

کلن تو ترافیک بودیمـ ،میدون فردوسی که خیلی شلوغ بود نیم ساعت فقط معطله اونجا شدیمـDodgy

مبایل گرفتی؟-_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ 269
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، ЯØறдητ!c✘ G!гL
(23-10-2013، 20:18)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2013، 20:17)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2013، 20:14)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2013، 20:10)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2013، 20:01)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام من اونور سلام کردم دیگهBig Grin
خخخخخخخخخخخخ دکتر استاکمنBig Grinاتفاقا چند روز پیش رفتیم ازمایشگاه شیمی روپوش سفید پوشیدم عینک هم زدم عکس گرفتم عین دکترا شدمBig Grin-من همیشه هستم تو نبودی برادرBig Grin-راسی خوب شد گیرت اوردم ویروس شوک دهنده {مخرب نباشه}میخوامBig Grin

دکی استاکمن چه خبر؟Shy
خبرا پیش توئه برادر چه خبرا ازBig Grin
برادر ویروس میخوامBig GrinUndecided

یه بار برات نوشتم گفتی نمیخوام=/
باشه اگه اماده نداری نمیخاداUndecided

چه چیزی میخوای؟؟؟چه کار میخوای بکنه.؟از همه مهم تر برای کی میخوای؟
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط ЯØறдητ!c✘ G!гL
(23-10-2013، 20:18)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن بیاید اینجا هممون با هم دوس باشیم البته من با کسی قهر نیسم هـــاSleepy
شما هارو میگم|:
حتي با من؟Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
فريد هم باهام اشتي ميكنه تو بكنيBig Grin
(23-10-2013، 20:19)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2013، 20:18)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2013، 20:15)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2013، 20:14)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلن تو ترافیک بودیمـ ،میدون فردوسی که خیلی شلوغ بود نیم ساعت فقط معطله اونجا شدیمـDodgy

مبایل گرفتی؟-_-

داغــه دلـو تـآزه نکنcrying گوشیمـو میخوامـSad

نـه مـآمـآنمـ گفت اگه دبیرستان نمونه قبول شمـ میخره واسمـDodgy خــر کردنو داری؟!Angel
 سپاس شده توسط ЯØறдητ!c✘ G!гL
(23-10-2013، 20:20)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2013، 20:18)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2013، 20:17)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2013، 20:14)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2013، 20:10)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دکی استاکمن چه خبر؟Shy

فقد بترسونه اسیب نزنه=/
میخام طرف شوک بهش وارد شه=/
کی رو تو پ.خ میگم=/
 سپاس شده توسط Albert wesker
(23-10-2013، 20:19)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: باز این به خودش گرفت!
کی با تو بود؟!
اصن دو سال پیش تو کجا بودی؟

تو با من قهری دیگه اینجا گفتم جمله اخر با من بودی حتما حالا نبودیم عیب نداره عیدت مبارک

امضات خداوکیلی ضایعست=)))
به این ضربه میگن سینه ی پا یارو دختره خیلی مسخره ضربه رو میزنهBig Grin
اصلا گاردش بازه.تا بخواد ضربه رو بزنه مشت اومده تو صورتشTongue
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، τοxικ
(23-10-2013، 20:20)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2013، 20:18)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن بیاید اینجا هممون با هم دوس باشیم البته من با کسی قهر نیسم هـــاSleepy
شما هارو میگم|:
حتي با من؟Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
فريد هم باهام اشتي ميكنه تو بكنيBig Grin

من که باهات قهر نبودم .. -_-

آغآ من از همین الان توبه کردم دیه با کسی دعوا نکنم .. !!!|:
جک نگفتمDodgy

(23-10-2013، 20:21)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2013، 20:19)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مبایل گرفتی؟-_-

داغــه دلـو تـآزه نکنcrying گوشیمـو میخوامـSad

نـه مـآمـآنمـ گفت اگه دبیرستان نمونه قبول شمـ میخره واسمـDodgy خــر کردنو داری؟!Angel

بیا من گوشی لپ لپی زیاد دارم-_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ 269
 سپاس شده توسط ЯØறдητ!c✘ G!гL ، ღSηow Princessღ ، τοxικ
(23-10-2013، 20:22)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2013، 20:20)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقد بترسونه اسیب نزنه=/
میخام طرف شوک بهش وارد شه=/
کی رو تو پ.خ میگم=/

باشه یه چن روز دیه برات مینویسم.
یا فردا آماده میشه یا یه هفته دیگه.بستگی به شانست داره.
 سپاس شده توسط pegah-p
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=65495
تــآرا خیلی قشنگه!Rolleyes

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان