امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘

(23-10-2013، 20:33)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاراااااااااااااااااااااااااااااا منم میخوام اگه با کسی مشترک امضا بزاری میکشمت گفته باشم تو زنه منی [/b]

پس این Angel

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.8pic.ir/images/82294112286689725050.jpg
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ 273
 سپاس شده توسط τοxικ ، сÜтε Đévìł ツ ، ღSηow Princessღ ، ЯØறдητ!c✘ G!гL ، Mïņ̃†êR
آگهی
(23-10-2013، 20:36)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2013، 20:32)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستي غزل تو اشتي كن رفتي تو ليست دوستانBig Grin

غزالDodgy
ببین از کسی کینه ب دل نمیگیرم ولی تو ،توی اون دعوا ب پدر و مادر من توهین کردیDodgy
همون غزالBig Grin
من كلا موجي هستم ولي به بزرگيت ببخشيدBig Grin

ابجي تارا دلم برا سپاسات تنگيده بده ديگهcrying
 سپاس شده توسط T A R A ، ЯØறдητ!c✘ G!гL
(23-10-2013، 20:36)♥AyLIn♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هستم غزالی!
منم یه سال دفاع شخصی کار کردم!
یه ماه دیگه هم نینجا دان میگرم والیبالیست هم که هستم.
ازمسابقات متنفرم.وازتنها کسی که دوروبرم ریخته شکست خوردم داییم بوده!

فدات شم ویدا جونی ^_^
ویدا چند سالته؟؟!
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط τοxικ ، ЯØறдητ!c✘ G!гL
(23-10-2013، 20:33)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: =) هزار تا کار میشه کرد. یکیش اینه دو قدم میری عقب یه دفعه یه دونه چرخشی میخابونی تو صورتش
به همین راحتی.
:|من خودم 1 سال و نیم تکواندو کار کردم.3 ماه دفاع شخصی الان دو ساله دارم فول کنتاک کار میکنم.

هزار تا کار که بله ولی مطمئن باش با رتبه یک کشوری نمیتونی رقابت کنی من برای تیم ملی دعوت شدم ولی چون راه دور بود نمیتونستم هفته ای 3بار برم تهرانو برگردم

تاراااااااااااااااااااااااااااااا منم میخوام اگه با کسی مشترک امضا بزاری میکشمت گفته باشم تو زنه منی

خداوکیلی دخترا تو ورزش رزمی خیلی نازک نارنجی هستن.
وسط مبارزه تا حالا شده با ساق بزنن تو صورتت دندون و دماغ و این جور چیزا داغون بشه.بعد دوباره ادامه بدی؟Big Grin اصلا دخترا مسدوم میشن؟Big Grinمن دختر عمم دان 4 کیوکشین کاراتست اون روز دیدمش ناراحت بود بهش میگم چته؟
میگه زدم دندون دوستمو تو مبارزه شکوندمBig Grin
خداوکیلی خیلی دخترا دل نازک هستن.
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، τοxικ ، T A R A
مثلا آشتي كردن انقدر خشگنConfused
(23-10-2013، 20:37)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاراااااااااااااااااااااااااااااا منم میخوام اگه با کسی مشترک امضا بزاری میکشمت گفته باشم تو زنه منی [/b]

پس این Angel

الاغاcryingcrying
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط T A R A ، ЯØறдητ!c✘ G!гL ، τοxικ
تــآرا همسرمـ نمیذارهBig Grin زشتـهDodgy من همینو گذاشتمـSleepy
 سپاس شده توسط T A R A ، τοxικ
(23-10-2013، 20:39)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2013، 20:37)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس این Angel

الاغاcryingcrying

ای بابا دخترمم بیارین تو عکس>_<
↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ 273
 سپاس شده توسط τοxικ
(23-10-2013، 20:35)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big Grin

نقل قول: =) هزار تا کار میشه کرد. یکیش اینه دو قدم میری عقب یه دفعه یه دونه چرخشی میخابونی تو صورتش
به همین راحتی.
:|من خودم 1 سال و نیم تکواندو کار کردم.3 ماه دفاع شخصی الان دو ساله دارم فول کنتاک کار میکنم.

هزار تا کار که بله ولی مطمئن باش با رتبه یک کشوری نمیتونی رقابت کنی من برای تیم ملی دعوت شدم ولی چون راه دور بود نمیتونستم هفته ای 3بار برم تهرانو برگردم

تاراااااااااااااااااااااااااااااا منم میخوام اگه با کسی مشترک امضا بزاری میکشمت گفته باشم تو زنه منی

بسـه دیگـه انقدر پُـــــــــــز ندید اینجـآ من خودمـ سه ساله نینجا رنجر میرمـBig Grin

منظورت نینجوتسوئه؟؟؟؟Big Grin
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط τοxικ
من ميخوام مشكي شمcrying
من بدبخت 2ساله نويسندمcrying
اكانت قبليمو هم كه محروم كرد فريدcrying

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان